2009. okt. 24.

Újabb hétvége LA-ben

Kora reggel, október 23-án, amely több okból különleges nap nekünk, egy álmos, fáradt, de igazán gyönyörű Vanessa Hudgens vágott át a los angeles-i LAX repülőtéren. Úgy, bizony Miss V újra hazatért, persze bizonyára nem marad sokáig, ahogy legutóbb sem tette.

A 20 éves színésznő hajnalok hajnalán, 6:30-kor indult az utóbbi hónapokban állandósult lakhelyéről, Vancouverből, Kanadából, egyenesen haza, ahová valószínűsíthető, hogy a hétvégére érkezett.

És bár családja biztosan elsőbbséget élvez, azért otthon is gondolnia kell a munkájára, így szombat reggelre máris beiktatott néhány üzleti találkozót az álomgyárban, de még péntek délután is lencsevégre kapták, amint a városban kocsikázott régen használt Audijával. :)

Bár Baby V nem köszöntötte régi ismerősökként a rátaláló otthoni lesifotósokat, nekünk mégis jól esik újra látni a lánykát, aki egyszerűen csak teszi a dolgát, éli világát.

Képek ITT, ITT és ITT!

Forrás: Celebrity Gossip.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Azt hiszem Ditta, tökéletesen összefoglaltad V hétvégéjét :)
Diplomáciából is kitűnő, tehát az indulás volt fél 7-kor, hm, hát az is nagyon nagyon korán van. Kicsit kialvatlan szegény :) És igazán munkás hétvégéje lesz, de hát tudjuk hogyan áll a pihenéshez.
Kíváncsi leszek majd, hogy ezek az üzleti találkozók mire irányultak, persze elképzelhető az is, hogy csak a folyamatban lévő dolgait intézi.

Mikor kicsit megjáratta a verdát szintén elég álmosnak tűnt :)

És igen, teszi a dolgát, éli világát, ennél jobban nem tudnám mondani én sem.

Kész a kritika a holnapi mesébe, van egy-két vicces mondat benne, szerintem helyenként sajátos a stílusa :)

Névtelen írta...

Arra én is kíváncsi leszek, mit takar az út, mondjuk elég sok dolog lehet kilátásban, úgy értem, lehet, hogy "csak" egy címlapfotózásról van szó.

Az, hogy álmos, semmit nem von le a megjelenéséből :)

Fant írta...

Az utolsó mondatoddal a legteljesebb mértékben egyetértek :)

Az is könnyen meglehet, így van, hogy címlapfotózásról van szó, majd kiderül ez is hamarosan.