2009. okt. 13.

Zac vancouveri hétvégéje

Mintha az utóbbi időben újra beindult volna a fotósok tevékenykedése ott fenn északon, mert újra csak kaptunk az iszonyatszexi Zac Efron-ról candid képeket, ráadásul nem csak egy alkalmomról! :)

Zachy, egy Material Witness pulcsit viselt október 10-én, szombaton, amikor ő és egy barátja a Nuba Falafel étteremből távozott egy közösen elfogyasztott ebéd után.

A már-nem-sokáig 21 éves színész, jelenleg azért tartózkodik Vancouver városában, mert itt forgatja következő filmjét, a Ben Sherwood könyvén alapuló "Charlie St Cloud halála és életé"t, amiben édesanyját Kim Basinger, édes mostohatestvérét pedig a kis Charlie Tahan alakítja.

Charlieval egyébként jó pajtásokká válhattak, hiszen október 11-ről, vasárnapról már nem olyan képeket kaptunk, amin együtt forgatnak, hanem amin együtt lazítanak. :) Csak ők ketten!


A fiúkák egy vancouveri női hoki meccsre ültek be vasárnap, Zachary egyszerűen újra levett a lábámról..., de talán igazából el sem lehet dönteni, melyikük a szívdöglesztőbb...;) ;P

Nos, a készült szenzációs képek azért vannak ITT, hogy nézegessük őket! ;)

Az előtte napról való ebédes képeket pedig ITT találjátok!

Forrás: Just Jared Jr, ami már azt is beharangozza egyébként, hogy Zac hamarosan átszeli az óceánt (talán azért nem vitorlával ;]), hogy megjelenjen a brit "The Graham Norton Show"-ban, amellyel kezdetét is venné a új filmjének, a "Me and Orson Welles"-nek promója, hiszen az Egyesült Királyságban a film pontosan egy hónappal születésnapja után jelenik meg! Várjuk :)

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyetértek, viszont sikerült találnom okot a szőrszálhasogatásra, nevezetesen, hogy Sam mostohatestvére Charlie-nak:)

A többivel amúgy egyetértek, ezen nem is lehet eldönteni, melyikük aranyosabb:D

xdittax írta...

Szerintem egyszerűen őrjítően szexi Z, a haja.... nagy mosolyt csalt az arcomra lelkesedésük, és maga a tény, hogy együtt mentek el. :) Ultraédesek együtt, és persze külön-külön! :D

És köszönöm, hogy rámszóltál, LL! :)

És ha nem találkoznánk, holnapra sok sikert! Szorítok! <3

Névtelen írta...

Na igen, a haja a másik:D

Nincs mit:)

Komolyan mondom, az is lehet, hogy elhalasztják a versenyt, szó szerint oda fogunk fagyni a szivacshoz. Azt nem várhatják el, hogy fagyban ugráljunk vizes szivacsra... na majd eldől, estére tudni fogom:)

Azért köszi!

Névtelen írta...

Törekvéseim a verseny megúszására esélytelenek voltak, ha eszkimócuccban is, de el kell mennem és 50-en kell kezdenem:D Vicces lesz és nagyon kemény, ha jobban belegondolok. Viszont a mezőny nagy része ki fog fagyni, remélem, a mi csapatunk életben marad:)

;o) írta...

LL nagyon szorítok neked és biztos Fant is. Ahogy hallom elég nehezen viseli a hetet.....gondolom lesz őven ideje érted szorítani.

Ez a Vancouver egy tuti hely, ahol tuti jó pasik rohangálnak. Legalábbis EZ A PASI őrült jól néz ki! Kösz az élményt!

(f.é.) írta...

Helló!

Női hokimeccs?:)) Kemény!!:)
A fotók dögösek,már nagyon érett is,azt hiszem.:)

LL:kitartás,és hajrááá,az erő veled van helyett most inkább azt mondanám,hogy a hideg veled van.:)

Várom a promót.:)

Névtelen írta...

;o), biztos nehéz lehet átjönni a sivatagból, hogy is mondaná... a viharba... szó szerint:D De komolyan, ma olyan szél volt... felőlem eshet a hó is, de a szél simán romba döntheti a versenyt, azzal nem tudok mit csinálni.

F. É, köszi szépen neked is, csak az a baj, hogy ez csapatverseny, bármennyire nem tulajdonítok ennek nagy jelentőséget, szóval ha valaki leveri a kezdőt, végünk. Így még lenne esélyünk a dobogóra is.

Fant írta...

Hát bizony nehéz volt elhagyni a sivatagot, elmegyek itthonról és egyből a viharba csöppenek, hát szép mondhatom :)

De viszont figyelj LL, lassan extrém-sportoló leszel :) És jól teljesítettél a tél ellenére, úgyhogy a végkifejlett nagyszerű lett.

Látom, hogy a kissrác új közös kedvenc lett nektek :)

A fotósokra meg rászólhatott a főnökük, hogy mi a vihar van már? :) Szerintem befenyítette őket, hogy nem hoznak legalább 2 képet, akkor mehetnek cápákat fotózni. Namost. Kicsit agyalhattak, pánikszerűen, hogy hol is bukkanhat fel Z. Kosárlabda kilőve, úgyhogy mit veszthetnek alapon elmentek a hokimeccsre, hát véletlen bejött, de ennek nagyon örülnek szerintem :))

A jégkorong női verziója valóban érdekes kissé, nem kifejezetten az a sport, amiről azt gondolnám, hogy lazán ajánlott nőknek, de a pólók tanulsága alapján a vancouveri nők a legmagasabb szinten nyomják.

Névtelen írta...

Gondoltam, hogy nem fog tetszeni a változás:D

Az utóbbi időben megkedveltem az extrém sportokat, igen, de a szörfözés valahogy jobban hangzik.:))