2009. okt. 29.

A fűrész

Vancouverben csak múlt hónapban kezdték el forgatni Zack Snyder legújabb akciófilmjét, így kicsit keveset tudunk róla még, de ha elcsíünk egy-egy szót a munkáról, az mindig hihetetlen feszültségfokozó, ezt tapasztaljuk.

A rendező és régi barátja Steve Shibuya ötlete alapján megszületett "Sucker Punch" egy Baby Doll (Emily Browning) nevű elmegyógyintézetbe zárt lányról szól, aki a fejébe veszi, hogy csak úgy menekülhet meg a lobotómia elől, ha egy képzeletbeli világban sikerül öt nap alatt öt tárgyat ellopni bajtársai segítségével.

Sweetpea az egyik ilyen segítő lány, akit Abbie Cornish, ausztrál színésznő alakít, aki szerint a készülő film, "komolyan, majdnem hat film egyben" és akinek karakterét egy kockához hasonlóan kell elképzelni; minden oldala más a különböző dimenziókban.

Ezekben a különböző világokban állandóan megfordítod és a karakter más-más részei fognak megjelenni. - magyarázta Cornish. Volt egy katonai gyakorlónapom, mivel ez a lány nem a kórteremben szerepel, hanem őrületes akciójelenetekben, amikor egymás után 20 pasit gyilkol le. Minden nap más ezen a forgatáson.

A csupa nőkből álló szereplőgárda épp ezért hihetetlen fegyverekkel van fölszerelkezve, amiről már hallottunk, hiszen Abbie 20 éves kollégája, Vanessa Hudgens is birtokol egy hatalmas fegyvert, amitől teljesen be van sózva.

Határozottan Vanessának van a legnagyobb fegyvere. 'A fűrész' nevet kapta, és az egyik nap Jena Malone és én elsütöttek azt a fegyvert, csak terápiaként. - mesélte a színésznő. Hatalmas fényrobbanása van, ami annyira intenzív. Már látom, miért van annyira lenyűgözve [Vanessa].

De azért Blondie mellett Sweetpea sincs hátrányban, ő is különböző puskákkal és késekkel harcolhat.

Forrás: HitFix.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Tökéletes várakozásfokozó, köszi Ditta!

Tehát V fegyvere lesz a legnagyobb, ez már igen, jó lesz majd látni őt azzal a hatalmas Fűrésszel.

Már nagyon kíváncsian várom a filmet, 20 gyilkosság csak egyetlen jelentben, hát ez aztán őrületes akciókat ígér! És mindemellett ilyen érdekesek lesznek a karakterek is, ez még megspékelve ezzel a sajátos sztorival, sokkal több mint ígéretes.

V lelkesedése pedig totálisan érthető :)

(f.é.) írta...

Helló!

Jó kis terápiás eszköz az a fűrész!:))
A filmre való felkészítés valóban kecsegtető,és ezek után,mármint az apró részletek felfedését követően sejtem remélni,hogy a lányok karrierje semmiképpen sem törhet ketté.Semmilyen fűrészelt ,és vágott változatban.:))