2010. aug. 24.

Egy dal dicsősége

Augusztus első napjai kemény munkával teltek Miss Vanessa Hudgens számára, aki azóta már jól megérdemelten pihenéssel és feltöltődéssel tölti az idejét. Ez itt a blogon saját géptelen helyzetemtől fogva bizonytalan ideig még rejtve kell maradjon, és csak csúszásokkal lesz minden megosztva Veletek az én szolgálatomban.

Ezért utazunk most újra vissza még az időben - és idézzük fel a Rent című musical háromnapos Hollywood Bowl-i pillanatképeit a Broadway.Com jóvoltából.

Színfalak mögötti és színpadi képek a Rent Neil Patrick Harris rendezte feldolgozásából. A show k után pedig természetesen a család és a barátok is - köztük Gina és Zac, Carla és Emily - a fellépőkhöz siettek gratulálni - mert nagyot alkottak. :)



Így igenis volt okuk az ünneplésre a szereplőknek - többek között Vanessának, Aaronnek, Skylarnak és Wayne-nek - ahogy a Rendező Úrnak is! :)



További képek a Broadway.Com-on!

1 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Hahó!
Kissé elfogultan ugyan,és persze röpke percek erejéig bele-bele pislantottam némely feltett vidi részletekbe én is,És hát valóban nem lehetett piskóta az a csokitorta.:)
Ezt egységében kellene látni,átszellemülten,csakis a darabnak adni magam,de hát jelenleg ez van. A siker nem kétséges,ezt bizton láttam,ja és a gratuláció megérdemelt érte.