2010. júl. 13.

Ninjas Runnin’ Wild projektek

Az év elején Zac Efron egy nagyon komoly szerződést kötött a Warner Brothers stúdióval, amellyel egy gyümölcsöző, hosszabb időre szóló kapcsolat vehette kezdetét. A színésznek ezzel saját produkciós társasága alakult Ninjas Runnin’ Wild Prods. néven.

Eddig egy jövőbeli projektről szerezhettünk tudomást - ez volt a Snabba Cash, - de a hallgatás után kiderült, a neves stúdióval és menedzserével, Jason Barrett-tel (az Alchemy Entertainmenttől) együtt újabb filmet választottak ki a tehetség számára, egy egyelőre még cím nélküli munkahelyi vígjátékot.

Jelenleg Adam Shankmannel és Jennifer Gibgottal zajlanak tárgyalások, hogy az Offspring Entertainment lobogója alatt elvállalják a produceri munkakört.

Zac csapata, tehát rövidítve az NRW. új személyzeti taggal bővült az eddig a Fox stúdiónál tevékenykedő Jason Young személyében, aki igazi kulcsfigura és a fejlesztések feje lesz az NRW.-nél. Young 5 évet töltött előzőleges stúdiójánál, olyan filmekben közreműködve, mint a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed, X-Men - Az ellenállás vége, vagy a Max Payne - Egyszemélyes háború.

Angie Edgar, az Alchemy korábbi asszisztense és kreatív igazgatója szintén belépett a társaságba mint az NRW kreatív vezetője.

A munkahelyi vígjáték mellett a következő projektek lapulnak tehát az NRW homályában:

1. Art of the Steal: avagy saját fordításomban a Lopás művészete három héttel ezelőtt lett véglegesítve a Warner Bros-sal. A producerkedésbe az NRW. mellett Kevin McCormick Langley Park Prods. nevű produkciós cége is beszáll. A mozi, mely egy mestertolvajra központosul Joshua Bearman egy, a Wired magazinban publikált cikkén alapul.

2. Einstein Theory: azaz szó szerinti fordításban Einstein teória, korábban az Algoritmus címet viselő film, egy időutazós, "Vissza a jövőbe"-szerű történet Tim Calpintól és Kevin Jakubowskitól. Mark Gordon és Bryan Zuriff producerként, Alan Riche, Barrett és Zac vezető producerként vesz részt a filmben, amit a legutóbbi - és legelső - hírek szerint Nick Stoller rendez.

3. Fire: a már szintén megszellőztetett, magyarul Tűz címet viselő projekt Brian Michael Bendis miniképregény adaptációja egy főiskolás fiúról, akinek lehetősége nyílik részt venni egy különleges CIA programban. A forgatókönyvet szintén Bendis írja, míg Neal Moritz és David Engel vállalja a producerséget. Zac és menedzsere, Barrett van számon tartva vezető producerként.

4. Snabba Cash: a film az azonos című svéd, Daniel Espinosa rendezte thriller amerikai remakeje lesz. A feldolgozás az Atlas Entertainment közreműködésével valósul meg, természetesen az NRW égisze alatt. Charles Roven és Richard Suckle, valamint az eredeti darab producere, Fredrik Wikstrom neve, mint producer, Michael Hjorth, Barrett és Zac neve pedig mint vezető producer van felsorolva a munkához.

Az újonnan létrejött produkciós társaságukon kívül Zac és Barrett, ahogy arról bő egy éve hallhattunk egy még számunkra ismeretlen thrillerre is aláírtak a Mandate Pictures-höz. Barrett Greg Shapiro-val Leslie Dixonnal együtt producerkedik, de Zac ennél a filmnél is kiveszi majd a részét a vezető produceri munkából, a Mandate Pictures emberével, Nathan Kahane-vel egyetemben.

Hozzáértők szerint az NRW stratégiája, amely sok irányba kiterjed szokatlan a mai időkben, amikor az ipar inkább össze felé szűköl. A társaság munkáját agresszívként jellemzik a lehetőségek keresésében, mivel nem vártak arra, hogy őket keressék, hanem elébe mentek a projekteknek. Így viszont rengeteg tömény információt kaptunk feldolgozásra és megvitatásra, amelyek együttesen évekre elég feladatot helyeznek Zachary Efron vállára.

Forrás: Hollywood Reporter.

1 megjegyzés:

b írta...

Több lábon állás? Ez jó! :)