2010. júl. 26.

Egy másik trailer...

A napokban, mielőtt még Miss Vanessa Hudgens San Diego-ba utazott volna hétvégi programjára, készült róla néhány adag candid otthonában, Los Angelesben, ügyeit intézve.

Őszintén, a legkorábbi a legérdekesebb is egyben, ugyanis a 22 éves színésznőt július 15-én, egy csütörtöki napon traileréhez, azaz lakókocsijához visszatérve kapták le a lesifotósok, ami némi tűnődésre ad okot. Mivel mintha a leányzó azt nyilatkozta volna a napokban, hogy még mindig nem próbálnak a Rent-re, nem? Persze lehet, hogy smink-, és ruhapróbák zajlottak, vagy valami ezekhez hasonlatos dolgok, a képek tényleg kétségkívül azt mutatják, ahogy egy szexi Vanessa tér vissza a lakókocsijához.

A következő feltűnése a "Charlie St. Cloud" világpremierjének másnapján volt, tehát július 21-én, szerdán, Hollywoodban, ráadásul remek társasága is volt a 23 éves Brittany Snow személyében, aki kedvesével, Ryan Rottmannel együtt szintén tiszteletét tette az ominózus díszbemutatón.

Ezután az erre következő nap, július 22-én is kifigyelték az utcákon tevékenykedő kamerások V-t, akármennyire is egyszerű és kényelmes szerelést viselt, ahogy egy Los Angeles-i benzinkútnál vett ki pénzt egy bankautomatából.

Forrás: Just Jared Jr.

Nincsenek megjegyzések: