2010. aug. 19.

Zac @ TCA 2010

Az idei, augusztus 8-án megrendezett Teen Choice Awards is a fiatalok példaképeit ünnepelte - mind a film, a zene, a sport és a divat világában. Vasárnap este a Los Angeles-i Gibson Amphitheatre-ben Katy Perry hatalmas bulit kerekített a díjátadóból, amely minket három kategóriában érintett.

Többszörös jelöltünk, Zac Efron végül azonban mindegyik kategóriában kikapott, mégis emelte a gálát felbukkanásával, amikor a Legjobb dráma színésznő díjat adta át a mindig elbűvölő Sandra Bullocknak.



A 21 éves színész, akinek bárhova is került az a szörfdeszka, varázslatos mosolya van, kihagyta az ünnepélyes bevonulást és az est végét sem várta ki, hiszen egy másik színpadra jobban kíváncsi volt - még egyszer utoljára látni akarta tündökölni kedvesét Mimi szerepében, a Hollywood Bowl-on. És annyira tetszett neki, hogy is meg jutalmazta... ;)



Képeket a 2010-es TCA-ról a Zefron galériájában találtok - némelyiken például a gossipos Chace Crawforddal, vagy az idolos David Archuletával.

Forrás: ZA Angel's.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A ,,lefizetés'' nagyon ott van , imádom :D
A TCA-ról meg annyit hogy sajnos csak az nyer aki a TWIGHLIGHT-hoz köthető és hogy miért? Csak azért mert abban a filmben szerepel , mert tehetségről már sajnos nem beszélhetünk illyes fajta díjátadókon :(

Fant írta...

Jó, de azért azt se felejtsd el, hogy a HSM mikor a népszerűsége csúcsán volt, pont úgy megnyert mindent ami létezik, mint most a Twilight-széria, szóval ugyanezt már mi is átélhettük. Az meg úgy van pontosan, hogy az ilyen TCA-jellegű díjátadókon nem a teljesítményt honorálják, ez ilyen. Nem baj, hogy itt nem nyert Z, amúgy sem voltak komolyan vehető kategóriák.
Viszont ettől még nem biztos, hogy nem tehetséges, aki abban a szériában szerepel, csak itt nem azt díjazzák.

Z tettéről szerintem V előzőleg nem tudott amúgy, bár ez nem látszik egyáltalán :D