2009. febr. 7.

Zac nagy bajban lenne...

A nők folyton-folyvást csak áradoznak Zachy Efron-ról, mindenki szívtiprójáról.

Melora Hardin, "17 Again"-beli kolléganője, aki már korábban is nyilatkozott róla hasonló jókat, újra megosztotta a világgal, az ifjú csillag mennyire imádnivaló.

A 41 éves színésznő az MTV-nek mesélt Zac-ről.

"Zac - álomszerű, nagyon álomszerű. Egy nap azt mondtam neki, hogy ha az én koromban lenne és szingli lennék, nagy bajban lenne." - nyilatkozta a napokban. "Erre ő azt mondta nekem, nem kellene szinglinek lennem. Nem, azt mondta, nem kellene az ő korában lennem - csak szinglinek! Nem hiszem, hogy foglalkoztatná egy idősebb nő. Természetesen csak vicceltünk! Zac-nek van barátnője. Nekem pedig van egy férjem, akit nagyon szeretek. De helyes volt. Jól szórakoztunk."


A 21 éves színész közben bevallotta az MTV-nek, hogy szeretett felnőttet játszni.

"Mehetnék és eljátszhatnék egy gyereket valahol, de most egy 40 éves fickót alakítok. Egyfajta móka felnőttet játszani."

Forrás: Just Jared Jr.

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a nyilatkozat is jópofa. Erről meg Vnek egy régi nyilatkozata jutott eszembe, amit azután adott (ha tényleg adta), amikor a HSM2 egyik bemutatóján (abban a tuti bőrcuccosban jelentek meg és kék a háttér ,o) ) Z, olyan mélyen belenézett Ashley dekoltázsába - és akkor V azt mondta, hogy Zre oda kell figyelni.....

Nos, Melora is fiatalodhatott ezután a párbeszéd után pár évet, nem?????
Mondtam én mindig, hogy nem jókor és nem jó helyre születtem ;o)
Kíváncsian várom a filmet....

b írta...

Lehet, hogy a fiatalember most fog "elszállni" :))

Névtelen írta...

1; Nem tudom. Én ezt az interjút nem hallottam Melora szájából - tehát egyáltalában sem biztos, hogy ez így, ebben a formában elhangzott.

2; Ahogy b írja az elszállás pillanata bármikor benne van a pakliban, bárkinek. Többek között ez az érzés nem válogat az alapvető ember típusokban

3; V körül is biztos "ólálkodnak" a pasik, márcsak azért is, mert női szemmel is nagyon szép fiatal nő. És azt mondják, hogy a nők inkább tudják kezelni a genetikájukat, mint a férfiak. Itt most nem mondom, hogy tisztelet a kivételnek, mert olyan szerintem nincs. Legfeljebb jól palástolja. De ha belegondolunk nem is baj. Hiszen ha a pasik nem lennének olyan határozottak a vágyaikat és álmaikat illetően, ma nagyon sok lány árulna petrezselymet (talán élete végéig)

Szóval, ha így is volt, ahogy leírták, Zt nem lehet megfedni érte. Élvezze a népszerűséget, amíg lehet.
Most Robert Redford jutott eszembe és akkor nem is kell tovább folytatnom.....ugye?

Fant írta...

Őrület mit ki nem kombináltok egy-két mondatból :)
Ez egy olyan minimális kis játék volt kettőjük közt (márha megtörtént ugye), hogy el nem tudom mondani :)
Vanessa kapcsán nyilván ugyanez megvan, naná, hogy neki is bókolnak jobbról-balról, melyik férfi ne tenné? :) Csak nem nyilatkozák tele vele a lapokat :)

De azért nem egy egyszerű dolog ez, mert bárkinek "versenyre kelni" a másik féllel hálátlan feladat - nem lehet egyszerű abban a tudatban bókolni Vanessa-nak, hogy Zac úgy néz ki ahogy, és ugyanez fordítva :))

Tehát - csak lazán ezzel a hírrel :))

b írta...

;o) a 3. ponttal teljesen egyet értek, az elejétől a végéig :)))
És nem tudhatjuk, hogy V körül mi van, mert arról nem ír a bulvár :)
Mi van R.Redforddal?

xdittax írta...

;o), nekem elhiheted, pontosan ezek a szavak elhangzottak Melora szájából. Az MTV-s linknél megnézhető a videó, de hogy egyértelmű legyen, rögtön be is linkelem. Ebből aztán, de a szavakból is szerintem, kiderül, hogy tényleg csak lazán.

So...I totally agree with Fant now. :)

Andi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
b írta...

Hm... ez a párbeszéd jó reklámfogás a filmnek és a szereplőknek :)

Andi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Ditta köszi a videót, jó lett! Kár, hogy elsőre nem pakoltad be. Én csak olvastam valahol ezt az interjút, és ezért mentem el felette már akkor is.
Ezek szerint az első pontot ki is vehetjük. Bár fenntartom, hogy Melorának ez még poénból is nagyon jóleső érzés volt, bárkinek az lenne.
A 2. pont ettől függetlenül is a pakliban maradhat
a 3. pontnál Redfordról csak annyit, hogy ifjú korában a filmszakma és a világ bálványa volt. nagyon fiatalon kezdte (akárcsak Z) és szerencsére nagyon sokáig tartott a szufla benne. Rengeteg interjút, és filmet láttam vele - van is egy közös kedvencünk Ditta, ha emlékszel....csak "suttogva" mondom...igaz, ez már egyike a késői filmjeinek.

Fant a kombinatorikával tulajdonképpen nincs baj, jó kis gondolkodtató feladatkör - szépségét csak a rossz használat teszi csúffá.... :P

Névtelen írta...

Helló!:))

Hogy egyem a szívét,de drága!:))
Veszi,és osztja a lapokat,jó kártyajátékos.:))

"Ha a kacsa nem tud úszni,nem a víz a hülye"!:))

Névtelen írta...

Szia f.é, én viszont úgy tűnik vállon felül kihívásokkal küzdök: elmagyarázod a miértet?

Névtelen írta...

Mármint nem a gyengeségemnek, hanem a hülyevizeskacsás idézetnek.

xdittax írta...

;o) Természetesen értem a suttogásodat.:)

És én még azt hiszem Honeymat is értem...:)