2009. okt. 5.

‘10 óriási lesz Mr. Efron számára!

Zac Efront, a mindössze 21 éves színészt, megnevezték TotalFilm.com-on az egyik oknak, pontosan az 56.-nak a 100 közül, amiért érdemes lesz a filmrajongóknak 2010-ben is járni a mozikat.

Talán nem ő játssza Orson Welles-t Richard Linklater "Me And Orson Welles" címe filmjében (ez a megtiszteltetés Christian McKay-nek jutott), de a csibész fiú – akit néhányan jobban kedvelnek Robert Pattinsonnál – a "Me", ő a 17 éves Richard Samuels, aki rábeszéli a névadó színház igazgatóját, hogy adjon neki egy szerepet a Julius Caesar-ban.

Ez egy megfelelő, nem-High School Musical film. Tesztelő. De nem annyira, mint Burr Steers "Charlie St Cloud halála és élete" című drámája. Óriási év. Óriási, óriási év.


7 megjegyzés:

Fant írta...

Valóban ígéretes év lesz, ez már igaz. Ha minden úgy sül el, ahogy várjuk, akkor rendkívül színvonalas filmek várnak bemutatásra, a CSC-nél pillanatnyilag a MAOW-t jobban várom. A tesztelés szó egész találó, a Megint 17 nem ez a kategória volt, a MAOW mindenképp, egyértelműen, a CSC-vel kapcsolatban egyelőre kivárom az összefoglaló teljessé válását.

Tegnap este elgondolkoztam az utóbbi címen, úgyhogy megint vannak ötleteim merre megy majd a történet :)

Névtelen írta...

Szerintem a MAOW nagyobb lépés, mint a CSC, bár vannak érvek az utóbbi mellett is. Akármilyen hihetetlen, a MAOW-nak van egy közös eleme a HSM-mel: a színpad. Bár kiderült, hogy Linklater nem látta egyik HSM-et sem, de ezen a ponton kapcsolódik a kettő. Egyébként ég és föld.

A CSC viszont egy teljesen más műfaj, mást várnak Z-től, de ott meg tudjuk, hogy a 17 rendezője a rendező. Ha jól csinálják a CSC-t, ki lehet hozni belőle egy komolyabb filmet, de a hangsúly ott a romantikán van, a MAOW-ban meg ott van Orson is... meglátjuk.

Fant - hamarosan kiderül:D

Fant írta...

Igen, egy komoly CSC nagy lépés mindenképp, egy 17 típusú nem, főképp azért nem, mert ott a MAOW.
A romantikus történet nem probléma, teljesen nyugodt lennék, ha más lenne a rendező, maga a történet érdekes, nagyon simán lehetne belőle egy misztikus hangvételű filmet kerekíteni.

MAOW és HSM - hát jó, de a színpaddal bőven be is zárul a kör :)

Várom, hogy kiderüljön :))

b írta...

Hogy akadt Linklater Z-re a MAOW-hoz?

Fant írta...

Szerintem b, egyszerűen: Z elment a válogatásra. Ott pedig meggyőzte a rendezőt. A múltkori Linklater interjúból is erre lehet következtetni.

b írta...

Tényleg, most hogy mondod :)

Fant írta...

Néha egyszerűek a dolgok b, elmennek a válogatásra és kész, ebből sülnek ki a legjobb dolgok várhatóan - MAOW, Bandslam, Sucker Punch :)