2009. okt. 20.

7 Things

7 dologgal kezdjük a napot, amit Vanessa elárult a Newsweek magazinnak beleértve a paparazzókat, a Bandslamet, de a High School Musical-t is. Ééés, nyugodtan vegyétek magatokra a 'legjobb' jelztőt! ;)


Olyan képeket találok magamról, hogy nem is tudtam, hogy amikor elkészült, ott volt valaki, és ez elég félelmetes, hogy valaki minden mozdulatodat figyeli, és nem is tudsz róla.

7: A paparazzók elég kellemetlenek, mert az egésznek semmi köze a munkádhoz, ami számomra a színjátszás, ehelyett fényképezik, ahogy tankolok a benzinkútnál. Mindenféle dolgok közben meglepnek, ami szerintem felesleges, ez az ember saját magánélete.

6: A Bandslam című filmben egy Sa5m nevű karaktert játszom, betűzve S-A-5-M, az ötös néma. Kicsit zárkózott, pléhpofa, és a saját ritmusát követi. Sa5m nevében azért van szám, hogy megkülönböztesse magát a többiektől: néhány ember ezt az öltözködésen, mások a frizurájukon, ő a nevén keresztül éri ezt el. Megtanultam gitározni a filmhez, ami nagyon jó móka volt, még mindig csak egy dalt tudok játszani, de legalább tudok valamit. Ez a dal az Everything I Own a Bread-től. Ez egy átalakított, modern verzió. Ez a film nem musical, úgy értem, sok zene van benne, de nem viszi előre a cselekményt a dalokon keresztül, csak hozzátesz a filmhez.

5: Amiért nem jártam gimnáziumba, átugorhattam a drámás részét, szerintem ez így jobb volt. A High School Musicalen keresztül megtapasztalhattam a bálozást és a diplomázást, szóval nem érzem úgy, mintha sok dologról maradtam volna le.

4: Fogalmunk sem volt róla, hogy a High School Musical azzá válik, amivé vált, nagy szerencsénk volt, nagyszerű volt elkészíteni. Néhány rajongó reakciója elég vicces volt, teljesen csendben maradnak, nem mondanak semmit, aztán sírásban törnek ki. Ez őrületes, elképesztő, úgy értem, én semmi iránt nem voltam ilyen megszállott, hogy sírtam volna miatta. Ez hihetetlen, az én rajongóim a legjobbak.

3: A kedvencem… nehéz dönteni, ha musicalekről van szó, mert gyerekkoromban sokban szerepeltem, az egyik kedvencem Natalie Wood szereplésével a Gypsy és a West Side Story. A Broadway iránt eddig sosem éreztem igazán inspirációt, szerintem hihetetlen dolog, egyszer ki akarom próbálni, mikor a filmes karrierem lelassul, mert nagyon jól érzem magam a színpadon.

2: Szinte az összes barátom ezen a területen dolgozik, így tudunk viszonyulni egymáshoz, de olyan mozgalmas az időbeosztásunk, hogy néha hónapokig nem tudunk beszélni, de ha sikerül, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Szerintem jó, ha az embernek vannak igazi barátai. A csajos esték mindig a legjobbak, filmeket nézünk és szórakozunk.

1: Szerintem ha más szakmát választanék, az vagy a divat területén lenne – imádom a divatot – vagy talán a filmipar másik részén. A rendezés olyan dolog, amit talán megteszek egyszer, de most színésznőként szeretnék dolgozni.

Fordította: LinkLuvor.

6 megjegyzés:

;o) írta...

Jó-jó ez a 7 dolog, na de semmi újat nem mond, amit mi még ne tudnánk ugyebár. Viszont jó volt nézni a vidit. Szeretnék én is minden nap mosolygós és ilyen bohém lenni.

Fant írta...

Jó volt, köszi LL! :)

Hm, ;o) igazad van, bár nekem az új infó volt, hogy a Broadway iránt nem érzett inspirációt V eddig. Na és megtudtuk végre mit jelöl az 5-ös :) Végül is ügyes magyarázat.

LL írta...

Szívesen, tudom, hogy nincs benne annyi infó, de V mindenképp aranyos és talán 1-2 alig-alig ismert infó azért kiszűrhető belőle.

Amúgy nem tudom, ki látta tegnap este, de átalakították a MAOW hivatalos oldalát, az amcsi változat összehasonlíthatatlanul jobb design szempontjából, a briten viszont bele lehet hallgatni a zenéjébe, hangulatkeltőnek tökéletes szerintem:)

Fant írta...

Köszi a linket LL!! Alaposan kipofozták a hivatalos oldalt az már igaz. Az amcsi verzió lényegesen közelebb áll hozzám is, de tényleg, az angol nagy erénye, hogy a zenékbe bele lehet hallgatni.
McKay zongorajátékát halljuk egyébként? Én csak erre tudok következtetni mondjuk :)
És olvasom, hogy nem csak, hogy játszotta korábban színpadon Welles-t, hanem díjat is nyer vele, ha jól értelmezem.

Amúgy nagyon érdekes, hogy ennyire eltérő design-al rendelkezik a két verzió - de így akkor az is kiderült, hogy az első plakát az angol, a második, a múlt héten kikerül, az amcsi verzió volt.

A dalokból nekem akárhogy is van, de a legelső, amit az előzetes alatt is hallunk, az tetszik a legjobban.

LL írta...

Igen, szerintem is McKay játszik zongorán, biztos Welles megmutatta, hogyan kell, mikor negyvenedjére átvariálta a zenei betétet:)

És igen, egy Welles-alakításáért már nyert díjat.

Azt eddig is tudtuk, hogy melyik a brit és az amcsi verzió.

Amúgy jó, hogy mindkét oldalnak van valami pozitív tulajdonsága, a britnek az infók és a zene, az amcsi meg majdnem 3D-s:)

Fant írta...

Ja, hogy a plakát kapcsán is tudtuk melyik a brit és melyik az amcsi verzió? Lemaradtam, szerintem múlt héten a vonatkozó hírnél volt, csak engem maga a plakát már egyből letaglózott :)

Igen, különben teljesen különböző oldalak, de mindkettő jó.

McKay-el kapcsolatban pedig én már továbbgondolom amit mondasz, egy Welles-alakításért már nyert díjat - lehet, hogy egy újabbért egy újabb díjat nyer majd :)