2009. okt. 5.

Arany szíve van!

Egy kimenő hétvége után, amit végre eltölthetett otthon Los Angelesben Vanessa Hudgens családjával, a repülőúton, vissza Vancouverbe a Sucker Punch forgatására szeptember 28-án, probléma adódott a géppel.

Mindezt egy rajongó beszámolójából tudjuk meg, amit a lány a Just Jared Jr.-ra küldött el.

Vanessa Hudgens járatán voltam Vancouverbe, és volt egy kis problémánk a repülővel. Még az utunk elején füst kezdett előre szállni a gép hátuljából. Nagyon ijesztő volt! De még ekkor is Vanessára tapadtak a szemeim, és annyira ijedtnek látszott! A menedzsere mellett ült, Evan mellett, és folyamatosan a gép hátuljába tekintgetett, ahol a füst volt, és közben a menedzseréhez beszélt. Nagyon aggodalmas kifejezés volt az arcán, egészen addig, amíg a pilóta nem mondta el a hangosbeszélőn, hogy vissza kell fordulnunk Los Angels-be, ahol átszállhatunk majd egy másik gépre. Amikor megtudtuk ezt, Vanessa megnyugodva ült a székén és újra elkezdett zenét hallgatni az iPod-ján.

Amikor végre megérkeztünk Vancouverbe, és leszálltunk a repülőgépről, Vaness igazán édes volt és megvárta, amíg a legtöbb ember leszállt. Amikor én is le akartam szállni, végül nem tudtam megállni, és megálltam és elmondtam neki, hogy nagy rajongója vagyok, és sok szerencsét kívánok mindenhez, amit csinál. Vanessa annyira mosolygott, és azt mondta "Köszönöm! Olyan édes vagy!" Ráadásul még meg is kerülte Evant, szóval ki tudott jönni a folyosóra és megölelt!!!!

Ez volt a legcsodálatosabb és legrémisztőbb repülőutam! Mindig arról álmodoztam, hogy találkozok Vanessával és találkozni vele hihetetlen volt! Bárki, aki azt gondolja, hogy ő egy sznob, nyilvánvalóan soha nem látta őt vagy találkozott vele, mert ő annyira édes és mindenkivel kedves. Részemről, szerintem arany szíve van!!!!


Hivatalos bejelentés, megerősítés nem érkezett Vanessa részéről az úttal kapcsolatban, de tudjuk, hogy jól van és ennek nagyon örülünk!

Képeket a nagyon csinosan, és végül is szerencsésen utazó V-ről ITT találtok még a LAX-ról, ITT pedig a kanadai reptérről!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha már fel is szállt a gép, nagyon ijesztő lehetett.

És a rajongó pedig elnyerte a jutalmát azért, mert nem zaklatta V-t a repülés alatt. Emlékszem, még mikor Z utazott a MAOW forgatására, elkülönített fülékben kellett ülnie, nehogy megtámadják esetleg a rajongók.

Ki hitte volna, a stílusa megintcsak maxpontos:D

Fant írta...

Kedvelem az ilyen rajongói beszámolókat, semmi extra ok, egyszerűen olyan jó olvasni.

Én még sosem utaztam repülővel, úgyhogy a szitut csak elképzelni tudom, de szerintem is nagyon ijesztő volt. Nem csodálkozom, hogy megijedt V is, meg gondolom mindenki.

Viszont tényleg, aki normálisan viselkedik és nem kezd el sikítani, az elnyeri a jutalmat is :) Egyébként le a kalappal a rajongó előtt, hogy ilyen összeszedetten tudott viselkedni, biztosan nem egyszerű azért, és amúgy simán el tudom képzelni, hogy ez a kis közjáték adta meg a bátorságot, hogy megszólítsa V-t. V reakciója pedig priceless :)

Az összes kép bámulatos, mint általában, engem ez ragadott meg legjobban :) Avagy, vajon éppen mi történik a képen? :) Az amcsi hatóságok is olyan körülményesek lennének, mint a magyarok? :)) Nemár, hogy annyi ideig kell vizsgálni az útlevelet, nem egyértelmű? :)) V tekintetébe sokmindent bele lehet képzelni :)

Névtelen írta...

Nekem pont az első repülőutamon volt, hogy már majdnem felszálltunk, mikor bemondták, hogy gáz van a motorral, reggel hatkor indultunk volna, dél lett belőle. Nagy csalódás volt, már annyira vártam azt az alkalmat.

El nem tudom képzelni, V útlevelében mi lehet olyan érdekes. Bár lehet, hogy a hapsi egyik rokona V-rajongó, ezért tartott sokáig a dolog:D