2009. okt. 6.

"És akkor ott volt... Zac!"

Néha meghökkentő dolgok történhetnek. És ha egy nem várt meglepetésre nem várt reakció következik be, akkor sül ki az egyik legérdekesebb helyzet, igaz?

Egy újabb "Jóbarát" nevét kell közölni itt a blogon, miután mindenki kedvenc Monicája, Courteney Cox kitalálta, hogy 5 éves kislányát Hollywood egyik kedvencével, Zac Efron-nal lepi meg. :)

A színésznő rájött, hogy gyermeke, Coco csak úgy mint a fél világ, odavan a High School Musical-ért és annak főszereplőjéért, és ezért elintézte, hogy kislányát meglepje a 21 éves színész.

Csakhogy a találkozás nem éppen úgy sült el, ahogy azt a szülők tervezték. A lányka amint megpillantotta hősét szégyenlősségében egy másik szobába "menekült".

Coco nagyon bele tud habarodni mostanában ezekbe a fiatal srácokba, de nagyon. Egy nap eldöntöttük, hogy meglepjük és áthívjuk Zac Efron-t. Egyszerűen imádja őt. Nem mondtuk el neki, hogy jönni fog. Elővettük a kamerát és mondtuk neki, hogy csukja be a szemét, utána pedig, hogy "Most már kinyithatod!", "Most már kinyithatod!". És akkor ott volt Zac. - mesélte az anyuka, majd folytatta. Teljesen kiborult. Trauma érte, és egyszerűen befutott a szobájába... Próbáltam neki segíteni, de megmagyarázta: az arca miatt van.

Igaz, Cox, aki David Arquette-tel él boldog házasságban, bevallotta, nem csak egyedül Coco van belesve a szívtipróba. :)

Ránéztem Zac-re, és azt gondoltam: "Annyira szexi!". Teljesen le voltam nyűgözve, de Coco után szaladtam a szobába, meg akartam vigasztalni. - nyilatkozta huncutul a sorozatsztár.

Forrás: Wenn.

19 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Azt a mindenit!:))
Bevallom elég érdekes ez a mostani meglepi módi(szinte minden hol).:))
Szexi Zacy-k szaladgálnak 5.éves szülinapi partikra.:)))))
Hová lett a hőn áhított gyönyörű babák kora,vagy a csodálatos kiskutyusok utáni vágy?
Hát jó,most ez lett a trendi,melynek egy jó nagy adag trauma lett a kísérője.:)És valójában Zac hogyan élheti meg ezeket a tündérlánykás szülinapi részvételeket?:)Coco észrevétele szerint furcsa arcot vághatott a pasi.:)))

Névtelen írta...

Ezek szerint most a fanbeszámolók korszakában vagyunk, ez pont az ellentéte az előzőnek:D

Idősebb rajongóknak is kiszámíthatatlan a reakciójuk, ötéves kiscsajokról nem is beszélve:D

Amúgy lehet, hogy az arccal arra gondolt, hogy teljesen megváltozott a CSC forgatása óta, ő pedig nyilván nem követi neten az eseményeket:D

Fant írta...

Hello f.é.! Hát tudod, ezek a mai felvilágosult 5 évesek már holmi maradi babákkal, meg ilyenekkel már nem elégszenek meg, nem lehet őket átverni Troy-babákkal, nekik kell az élő :)) És ha anyuka elég híres hozzá, akkor bizony a gyerekért mindent :))

Z-nek sem lehet egyszerű :) De azért nem is minden 5 éveshez rohangál, csak jó ismerősei gyerekeihez :))
Coco kisebb sokkot kapott :)) Ellenben Courteney Cox korrekt, hogy nem fog mindent a gyerekre :))

Egyébként, V-vel kapcsolatban is van egy találkozós történet, a Team Hudgens blog története leginkább egy megvalósult álom.
Nem tudom, hogy esetleg lesz-e ebből bejegyzés. Várok még, ha nem lesz, akkor akkor majd kifejtem :)

xdittax írta...

Szerintem viszont az arccal, szimplán csak az arcára gondolt.. Arra, hogy TeJóságosÉg, nem akárki arcát arcát pillantotta meg, hanem az Övét, hatalmas kedvencét, és erről csak álmodni mert, mégis maga előtt láthatta. Döbbenet :)

Bár én is szívesen meghallgatnám a dolgokat Z részéről. Hiszen vajon már hányadik kislánykát lepte meg? :)

(f.é.) írta...

Hey,erre nem is számítottam.:))
Egyik tündérlány után jön a másik!?:))

Fant írta...

Nahát, üdv Ditta! Kellemes meglepetések egész sora ezen a héten eddig esténként :)

Hát nem tudom, én talán LL verziója felé hajlok jobban, bár a kettőtökét összegyúrva jöhet ki az igazság. Annyi biztos, hogy a döbbenet okozta a sokkot nála, de valóban az ötéves kiscsajoknál nem lehet tudni mi van :))

xdittax írta...

Ajjmár, túl édesek vagytok :))

LL írta...

Sziasztok!

Nem hiszem el, mostanában nem vagyok esténként, erre mindig lemaradok a legjobbakról:D Mondjuk valamit valamiért.

Lényeg a lényeg, szerintem elfelejtettem mondani, mikor lesznek a versenyeim, pedig már elég közel vagyok hozzájuk. Szóval egyesületi CSB most szombat 11-től, diákolimpia pedig jövő hét kedd. Ezek az utsó versenyek az évben, és most nagyon bízom bennük:)

Az is lehet, persze, hogy Coco csak Z látványától kapott sokkot, ami persze érthető. Én arra alapoztam, hogy most sokkal jobban néz ki:D

A Team Hudgens videóját én is láttam, nagyon szerencsések. Ez a fanprojetek jó oldala:D

Fant írta...

A Team Hudgens-ről nekem először az jutott az eszembe, hogy Amerika tényleg a lehetőségek és az álmok hazája :) Meg azoké az embereké, akik nem ismernek lehetetlent, kigondolták, véghezvitték, nyertek.

Te a versenyekben bízol, én pedig benned, LL! :) Sikerülni fog, reméljük az idő pont normális lesz, a végén kell ugrani egy jót, meglesz, meg kell legyen. Hajrá!

Önző kérdésem van: mikor küldjem a kérdéseimet a szokásos kooperációnkkal kapcsolatban, hogy jó legyen neked időben? :) Az aktuális kritikát ma kinéztem, érdekes lesz a stílusa :)

És az nem lehet, hogy Coco nem ismerte fel Z-t hirtelen az új haja miatt? :))

LL írta...

Igen, ezért vonz engem is az az ország:D Mondjuk akik ismerik V vagy Z menedzserét, nyilván könnyebb dolguk van, a Team Hudgens pedig világhírű blog, én is járok néha oda olvasni. Valaki biztos volt köztük, aki kapcsolatban volt valamelyikükkel.

Verseny: inkább komolyan nem szólok semmit, ez a legnagyobb esélyem, csak rajtam múlik. Ráadásul végre egyesületi csapatban, igazi nevekkel nagy nevek ellen.

Hétvégén most nálunk nagy bulizás lesz, úgyhogy ha lehet, minél hamarabb küldd a kérdéseket, verseny után meg holnapután, esetleg holnap tudok velük foglalkozni, de minél hamarabb, annál jobb.

Szerintem biztos, hogy felismerte, különben másképp írták volna le az egész sztorit.

Fant írta...

Okés, akkor úgy péntekre tervezem, akkor kb tudom küldeni.

A versenyt csak ne görcsöld túl az a lényeg.

Felismerte, oké, akkor mondjuk az lehet, hogy ez a séró nem tetszett neki :)

A Team Hudgens, akárhogyan is, valószínűleg akkor sem volt egyszerű kivitelezni, másrészt pedig ki kellett érdemelni a teljesítményükkel, gondolom, szóval én mindenképp hatalmas dolognak tartom.

LL írta...

Oké, az úgy jó lesz, vasárnapig biztos válaszolok.

Minden lehet, bár én az előző felé hajlok.

A Team Hudgens valszeg évek óta kitűzte ezt a célt, mindenesetre örülök, hogy sikerült elérniük.

b írta...

Ehhez kapcsolódó bulvár

LL írta...

Mihez is?

Egyébként nekem nem hoz ki semmit a link, lehet, hogy kitörölték a nagy művet:D

Fant írta...

B, a link nem mutat semmit nekem sem. Bár a sejtem mihez kapcsolódna talán, az amúgy üres oldalon jobb lent van valami agymenés.

A Team Hudgens sikerének nagyon örülök, egy életre szóló élmény lehetett nekik az az egy óra V-vel.

b írta...

Bocsi elbénáztam :) Egyébként ott van a cikk, csak lejjebb kell tekerni.
Rá fogtok jönni :D

Fant írta...

Rájöttem b, az lehet az, amire az előző kommentemben céloztam :) Most mit mondjak, a bulvár hozza a formáját, egy kis infó innen, egy kicsi amonnan, a kettőnek nincs köze egymáshoz, de ők összekombinálják, a végeredmény egy soha így el nem hangzott szövegrész. Amúgy meg Z jóképű is és fiatal is, ennyit mondott Courteney Cox, ezek tények, ezt szenzációként tálalni, hát...
Szokásos bulvár :)

b írta...

Hát jól összekombinálták, szó se róla :)) Engem már szórakoztat :DD

LL írta...

Köszi, megkerestem, megtaláltam. A valóságtartalom nagyjából a két névben merül ki.