2009. okt. 7.

Étterem, kikötő = Zanessa

Amikor megtudtuk, hogy a Mr és Miss egy időben is, ráadásul elég sokáig, fognak Vancouverben tartózkodni karrierjük miatt, boldogok voltunk, megörültünk nekik, szerencséjüknek.

Hiszen nem csak abból a szempontból szerencsések, hogy így megúszták, hogy hónapokat töltsenek el egymás nélkül, hanem bónuszként azért egy lényegesen kevesebb paparazzót foglalkoztató övezetet fogtak ki, igaz, azért tudjuk, hogy miattuk is, illetve egyéb filmes projektek miatt is, nőtt a vakus "megszállás".

Nos, bár tényleg kaptunk róluk képeket - habár külön-külön - csak a tudat boldogított igazán, hogy együtt vannak, és közös programokat szerveznek szabadidejükben. Csendesek hetek vannak mögöttünk, amit most - reméljük nem egyszeri alkalom -, egy (rajongói) beszámoló és néhány homályos, távoli lesifotó szakít meg.

Miután Miss Vancouver visszatért a városba a szeptember végi hétvége után, a pár egy romantikus vacsorát fogyasztott el együtt a Goldifsh Restaurant-ban. A fiatalok két baráttal ettek együtt, és a menüjüket az étterem séfje készítette el, ami magába foglalt wokban elkészített tintahalas tempurát, bélszín tatakit és fésűkagylós rizottót. Kiguvadt a szemetek? :) Az enyém jócskán :P

Azért, ha még tudjátok használni, lessétek meg ezen a három képen Zanessát és Zac családját együtt, a vancouveri kikötőben! :)

Forrás: Just Jared Jr.

2 megjegyzés:

LL írta...

Jézus, azt hittem, Z a fogadás óta az apjával nem evett ilyen förtelmeket. Rejtély, mivel tudta erre V-t is rávenni:D

Szerintem ezek az időszakok a legjobbak nekik és nekünk, legalábbis elviekben nem tartoznak ránk az ilyen sztorik, de homályos történetek azért előkerülnek:)

Fant írta...

Hát ez a kaja :) Egek, semmi hasonlót nem ennék meg az biztos, hogy V-t, hogy vette rá, az előttem is homály :)

Abszolút egyetértek, ezek az időszakok a legjobbak nekik, Vancouver különösen összejött most, az ilyen beszámolók pedig mondjuk, kompromisszumos megoldások, mégsem annyira tolakodó, mint egy lesifotó, sőt, de mégis kedves infók :) És a fő, hogy a rajongók sem tolakodóak :)