2009. okt. 17.

Go Vancouver! Go Wildcats!

Még most se igazi Zanessa candidokat kaptunk, de panaszunk nem lehet egy csöpp se, mert hihetetlen kedves és értékes dolgoknak lehetünk tanúi, melyek mind október 16-án, tehát tegnap futottak össze a nagyszerű Vancouver városában.

A majdnem 22 Zac Efron kedvesével, Vanessa Hudgens-szel oldalán újra beült egy izgalmas hokimeccsre, amiit végül a hazaiak csapata, a Vancouver Giants meg is nyert a Prince George Cougars ellen 8-0-ra.

És honnan tudjuk, hogy izgalmas volt? Csak rá kell néznünk az imádni való, szenvedélyesen szurkoló Szépségre, és rögtön tudjuk, hogy ez bizony így volt. Szeretném azt gondolni, hogy tegnap én is legalább ilyen lelkesen szurkoltam a mieinknek, de hogy ugyanilyen édes lettem volna közben, azt erősen kétlem. :)

A duó egy privát box nézte végig a meccset, nem is akármilyen társasággal kiegészülve. Ugyanis a szerelmes vadmacskákhoz régi jó barátjuk, régi jó barátunk, Lucas Grabeel és húga, Autumn csatlakozott.

Vancouver király. Épp most láttam Zac-et és Vanessát este, hónapok óta először. Mind a hárman egy helyen vagyunk, hogy saját különböző filmjeinken dolgozzunk. Őrület, annyira régen nem láttam őket - jó volt újra összejönni velük! - írta később Lucas saját Twitterén.

De Autumn is bepötyögte saját kis örömüzenetét Twitterére!

Ma este elmentem az első hokimeccsre Vancouver-ben. Együtt lógtam Zac-kel és Vanessával. Nagyon régen nem láttam már őket. Hiányoztak. Szép idők!

A meccset követően a Cobre Nuevo Latino étterembe mentek ünnepelni, de a négyeshez még valaki csatlakozott, ugyancsak a régi, szép időkből! Igazi Vadmacska-találkozó!

Nagyszerű vacsorát fogyasztottunk el Luc-kal és Chucky Klapow-val! Aztán egy 90 perces masszázst élveztem és most megyek lefeküdni. Kanada elképesztő volt! - osztotta meg a világgal Miss Grabeel.

Milyen fantasztikus estét töltöttek el együtt, nem igaz? Mennyi minden történt velük, mióta nem találkoztak, mennyi mindenről beszélgethettek, és mennyire örülhettek egymásnak. Annyira klassz! :)

Imádom. Képek.

Forrás: Just Jared Jr; VABN.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Ditta, ha azt mondom, hogy én teljesen biztos vagyok benne, hogy édességben abszolút feltörekedtél tegnap a Szépséghez, akkor attól tartok azt fogod mondani, hogy "ajjmár" :))

Egyébként V-t mindig olyan jó látni szurkolni, annyira lelkes, maximálisan beleéli magát a mérkőzésbe :) És nem csak kosárlabdameccsbe, mint látjuk.

A nagy Vadmacska találkozó valóban nagyon jó dolog. Azt hiszem bőven volt miről beszélgetniük, az idén annyi új impulzus érte őket, ami átlagembernek évekre elég szerintem. Milyen jó véletlen, hogy éppen Vancouver ahol összefutnak. Akár adott is a dolog persze, amennyien ott forgatnak, de mindenképp klassz tényleg, ahogy Ditta mondja. Jó látni és jó olvasni.

LL írta...

Hihetetlen, hogy V hogy tud lelkesedni meg pörögni, újra meg újra meglepődöm ezen:D

Komolyan már lassan Vancouver számít a filmes világ egyik legfontosabb központjának, és jó látni, hogy nem felejtették el egymást a Vadmacskák, biztos, hogy órákig volt miről beszélgetniük. "Olyan jó látni ezt!"