2009. okt. 30.

II. Születésnapos a blog!

A mai bámulatos napon második születésnapját ünnepli az Oh-So-Cute-Zanessa névre keresztelt blog, amely pontosan két esztendeje, 2007. október 30-tól alakult meg az Internetnek nevezett csodán.

Már jó ideje annyira készülök erre az alkalomra, vajon mit tudnék, lehetne, kellene írnom, mondanom, ami méltó és elég kifejező, hogy mindent át tudjak adni Kedves Olvasóimnak, Nektek, ami ezalatt az idő alatt történt.

Most pedig... nem találom a szavakat. A sok-sok gondolatban és papíron megfogalmazott lehetséges verzió mind ostobának tűnik. De talán nincs is szükség semmi egetrengetőre.

Hiszen itt van Zanessa, itt vagytok Ti, és itt vagyok én is.

Immáron két teljes éve. Jóban-rosszban. Bőségben és szükségben. Volt, hogy viharok dúltak - bár soha nem közöttünk -, volt hogy sütizett a napcsi, és a Fentieknek köszönhetően ebből volt a több szerencsére. Mindig több mosolygó szimbólummal találkoztunk, ami aztán mindannyiunk arcára kiült és azon is voltunk, hogy minél tovább ott is maradjon - ez a közös célunk.

Mert remélem, ezt adja minden idetévedőnek ez a blog - örömet, vidámságot, szeretetet, segítséget, barátokat. Mert én ezt kapom Tőletek, ezért vagyok annyira mérhetetlenül hálás.

És persze, amire eleve elrendeltetett: Zac Efron és Vanessa Hudgens páratlan kettőséről szőtt híreket, információkat, interjúkat, frissítéseket, képeket, videókat, rajongói beszámolókat és meséket, s miegyebeket.

És mindehhez, hogy létrejöjjenek, megteremtődjenek Ti vagytok azok, akik segítséget és támogatást nyújtanak, erőt, s kitartást, bátorítást, s támaszt adnak - minden egyes nap. És őszintén remélem, hogy ez az elkövetkezendőkben is változatlan marad. Ha Ti is benne vagytok. :)

Dehát: We're All In This Together.
Köszönöm! :]

Ditta×××

12 megjegyzés:

Fant írta...

Isten éltesse még nagyon-nagyon sokáig a Második Szülinapos blogot!!
Annyira tökéletesen sikerült a szülinapos bejegyzés, hogy igazán nehéz bármit is mondani, ugye így jár az ember, ha túl sokat dicsér, de ha muszáj, muszáj; én nagyon boldog vagyok, hogy immár két kerek éve létezik a blog, azt hiszem, hogy sokkal gazdagabbak lettünk, mind a tartalomtól, mind Ditta személyétől, ami a legnagyobb kohéziós erők közé tartozik itt, mind pedig attól, hogy megismertük egymást, mindannyian, és úgy gondolom, hogy ez a legnagyobb dolog amit elért a blog és Szerkesztője, hogy közösséget teremtett, a valaha létezett legszínvonalasabb bloggal.
Hiszen két év alatt körbenézhettünk a neten, de ilyen fantasztikus oldalt, mint ez itt, sehol sem láthattunk azóta sem.

Az pedig, hogy ilyen sok féle-fajta frissítés lehetséges, ami sorlásra került, az Ditta kiváló választásának köszönhető és persze a blogalanyoknak maguknak, akik azt hiszem, most valahol messze tőlünk elégedetten mosolyognak, ha olvassák most a blogot. Mert két év alatt a lényeg változatlan maradt, csakis olyan dolgokkal foglalkozik a blog, ami maximálisan érdekes, értékes és méltó hozzájuk. És ebben is egyedülálló.

Hogy benne vagyunk-e? Erre csak azt mondhatom, amit Troy a búcsú musical-re: I'm in! :)

Próbálok még méltó jelzőket gyűjteni délutánig :)

We're All In This Together! Teljesen egyértelmű és természetes :)

Kívánok további sok kitartást és lelkesedést Ditta, örülök, hogy nem lett teljesen VVHSZ a Szülinapos bejegyzés, így tovább mindent mindig, sok-sok évünk lesz még, ebben teljesen biztos vagyok :)
A blogalanyok azon vannak, hogy évekre előre témát szolgáltassak, úgyhogy nincs megállás, mindenki a fedélzeten :)

Köszöntse ma mindenki a blogot és szóljon erről az egész hétvégénk, megérdemli!

b írta...

Már 2 éves a blog?? 8-) Mintha csak tegnap kezdtem volna az olvasását, úgy érzem :)) De hát jó társaságban rohan az idő :DD
Köszönöm Ditta a lehetőséget, hogy itt lehetek, és a többi Kedves Blogolvasóknak - a Köszösségnek! És persze az Alanyoknak, akik apropót adnak az ittlétre :)

LL írta...

Minden betűvel egyetértek, sok boldog szülinapot még az OSCZ-nek!

Ahhoz képest, hogy nem készültél semmi egeterengetővel, szerintem is kifogástalan bejegyzés lett :)

Két év alatt egyetlen bejegyzés sem volt, ami valamilyen oknál fogva ne lett volna méltó közzétételre, ráadásul a többi színvonalasabb oldalhoz képest itt sokkal több van belőlük, szóval minden VVHSZ-t félretéve a Szerkesztőnek ideje lenne beismerni, hogy a világ egyik legjobb blogját vezeti :D

A maci továbbra is übercute, ez különösen aranyos :))

És persze, hogy benne vagyunk a folytatásban, this place is never ever ever to be forgotten :D

Úgyhogy a Szerkesztőnek, a blogalanyoknak, Mindenkinek: csak így tovább!

Névtelen írta...

Boldog Szülinapot!
Remélem emlékszel még rám!
Pucca Kitti

Andi írta...

Sziasztok!

Boldog II. Szülinapot a blognak!:)

Fant írta...

;o) jelenleg nincs net-és gépközelben, de üzeni, hogy ő is szívéből gratulál a blognak a második Születésnapjához, köszöni ezt a legmagasabb színvonalú munkát Dittának, és mindenkinek aki akár csak egy rövid hozzászólást is hozzátesz a bloghoz. Nagyon örül, hogy két év alatt ilyen kitartó és lelkes csapat jött itt össze. Gratulál és további sok nagyszerű évet kíván.

Azt már én jegyzem meg, hogy a maci még mindig roppant szimpatikus :))

xdittax írta...

Istenem!

Köszönöm!

Bár nyilvánvalóan túloztok, és nem gondoltátok komolyan, jól esett, mi az hogy, rendkívüli érzés ez, felfoghatatlan, és nem is érdemlem meg a rám eső részét a dicséreteknek. A maci, a fordítók, a Mesélő, a kommentelők, az olvasók, Zanessa mind-mind érdemlik a legnagyobb köszönetet egymás részéről, és a sok gratulációt. Szóval ilyen irányba ne legyetek fukarak! ;)

Mert ez így tényleg az egyik, ha nem a legjobb. :)

LL írta...

A szülinap tiszteletére is frissítettem a CSC-t, úgyhogy most a szünetben ahogy elnézem, sikerült egy hónapi adagot hozzáírni :)

ÉS ne vegyétek biztosra, de előreláthatólag két frissítés várható a végéig, de a végkifejlet továbbra sem derül ki :)

(f.é.) írta...

Sok-sok Boldogot Kívánok Eme Blognak!:))

Volt egy hely,gyönyörű álmomban láttam,hol tengerkék szigeten árnyak közt jártam.:))
Csak Ti,és Én láttuk a hullámok harcát,valahol...:))
Hol?:) Itt nálad Ditta,és itt veletek srácok.:)
Köszönöm!

;o) írta...

Hát itt volnék én is, még gyorsan becsúszva a szőnyeg alatt.
Köszönöm "szóvívőmnek" a tolmácsolást, igazán szívemből szólt, pedig nem is beszéltük meg részletesen - dehát mi tagadás, már nagyon jól ismerjük egymást. Csak úgy, mint ahogy napról napra észreveszem milyen fantasztikus, hogy bár előre nem olvasom végig a sorokat, utólag kiderül: mégis be tudom fejezni a gondolataitokat; és bár 'majdhogynem' korelnöknek számítok én itt vagyok továbbra is, csak figyelem ezt a kis csodát ami itt önjáró gépezetként működik szakadatlan és minden alkalommal, mikor erre járok, rácsodálkozom a kohéziós erőre, ami akár Amerikából vezérelve is összetart minket itt a kontinensen.

Jó itt, jó veletek, kikapcsolódás ez a kis sziget a rohanó életben. Sose legyen vége!

Dorka írta...

Boldog 2. Szülinapot a blognak :D Nagyok vagytok mindannyian!

xdittax írta...

Csatlakozom Dorkához, ahogy már többször is mondtam, de sose nem elégszer: Ti vagytok a legjobbak!^^

Köszönöm Nektek! :)
Ditta×××