2009. okt. 7.

Kimaradt G&V interjú a premierről

Valahogy sikerült teljesen kihagynom tegnap előtt a harmadik videófordítást, a "Bandslam" los angeles-i díszbemutatójáról, amiben egyébként újra szóba kerül John Hughes neve, illetve a készülőben lévő jövőbeli projektek is.


Gratulálok a Bandslamhez!
V: Nagyon köszönjük!
Nagyon ütős film, tegnap láttam. És úgy vettem észre, nagyon jól szórakoztatok, miközben forgattatok.
V: Így van, sokan játszottunk a Rock Band-en.
És szerintetek miért van az, hogy a középiskolás filmek mindenkit vonzanak, nem csak a gimnazistákat?
V: Szerintem ilyen tapasztalatai mindenkinek vannak, mindenki keresztülmegy ezen a korszakon. És ilyenkor találod meg önmagad. Szóval jó visszanézi rá.
Igen. Gaelan?
G: Egyetértek vele.
És ti is John Hughes rajongók vagytok?
G: Igen, ebben a filmben vannak rá utalások a Rocksulira és a Nulladik órára.
És van kedvenc John Hughes filmetek?
V: Nulladik óra.
G: Igen.
Nekem is az a kedvencem. Vanessa, mi lesz a következő lépésed, hallom a híreket a Sucker Punch-ról, a fegyverekről…
V: Most forgattam le a Beastly című filmet, ami a Szépség és a Szörnyeteg modern verziója, kicsit szélsőségesebb, szexi romantikus történet.
G: Király lesz.
V: Köszi. És nagyon izgatott vagyok a Sucker Punch miatt, hatalmas fegyverem lesz.
Nagyon jól hangzik, köszönöm az interjút.
G: Mi köszönjük.

Fordította: LinkLuvor.

13 megjegyzés:

Fant írta...

Semmi gond, Ditta, sőt, így legalább egyre közelebb kerül a vasárnapi mesében említett két jeles esemény egyike, száguldunk felé, már számolok vissza :)

LL, köszi a fordot, ezúttal is remekül sikerült! Amit észrevettem az, hogy Gaelan-nek még tanulnia kell a nyilatkozósdit, kell még benne rutint szereznie :) Mondjuk igaz, hogy most ő mondta a film szempontjából legjelentősebb dolgot, hogy mikre utalgat a film.

A Beastly érdekes lesz ebben a szélsőséges megközelítésben, várom nagyon, meg kell hagyni, hogy a Szörnyeteg valóban igen nagyon ronda lesz. Úgyhogy meglesz a kellő kontraszt közte és a Szépség közt :)

A Sucker Punch egyértelműen a lista legelején van nálam. Fura lesz V hatalmas fegyverekkel, állat lesz nagyon.

Fant írta...

Emberek, én nem szeretném újra kezdeni a Bandslam magyar premierrel kapcsolatos vitát, de egy tegnapi cikk megerősíti, hogy igenis lesz, úgyhogy ezt csak úgy jelzem, minden egyéb gondolat nélkül, pusztán egy megjegyzés, hogy még tartja magát a bemutató dátuma :) Ugyanitt olvastam az elmaradó Ufókról is, szóval a forrás megbízható. Úgyhogy egyelőre minden rendben, a többit tényleg meglátjuk az őszi szünetben :)

LL írta...

Nincs gáz, nyugi:)

Gaelan most lépett először vörösszőnyegre, gondolom, V segíteni akart neki, így gyorsan válaszolt a kérdésekre. De vicces, hogy külön meg kellett kérdezni:)

A Szörnyeteg nekem teljesen máshogy körvonalazódott, mikor a könyvet olvastam, olyan mackószerű, szőrös valaminek, mint az eredeti mesében. De már a megjelent képekből tudjuk, hogy ez nem Disney mese lesz.

Jó biztosra tudni akkor, hogy a szünetünk a Bandslammel kezdődik, bár ahogy megemlítik, nagyon nem tetszik.

Fant írta...

Annyi biztos, hogy V-nél jobb partner vörös szőnyeges interjúra nem is kell :)

A Szörnyeteget szerintem igazán modernné, maivá akarták tenni, ezért lett olyan, amilyen, mindenképp el akartak vonatkoztatni a Disney mesétől.

Ahogy megemlítik, az különösebben nekem sem tetszik, de már nagyon nem húzom fel magam rajta, fő, hogy lesz.

Fant írta...

Jó reggelt! Figyelem itt a MAOW amcsi előzetese!! Ez egyre jobb lesz, komolyan, nem tudom, lehet-e még fokozni az előzeteseket, ez most már majdnem tökéletes szerintem. Van még véleményem róla, de megvárom amíg hivatalos lesz :)

LL írta...

Ez a trailer mentette meg a napomat, még reggel néztem meg. Ha lehet, még a britnél is jobb, bár rendes véleményt akkor majd én is a hivatalos bejegyzéshez fűzök... addig is lefordítom:D

Fant írta...

LL, akkor ez neked most passzol: "The Boys Are Back, Back To Save The Day." :)

Várom a fordot :)) Egyben a hivatalos bejegyzést is, bízom benne, hogy az elmúlt napok remek tendenciája folytatódik :)

LL írta...

Pontosan:D

Fant írta...

Közben bekategorizálták a MAOW-t, PG-13 lett, mondjuk ez eddig túlzottan nem meglepő. Ami érdekesebb, az ez, hogy igazán limitált lesz az amcsi premier. Viszont ha olyan jók lesznek a kritikák mint eddig, akkor szerintem nőhet a moziszám simán. Nem a számok miatt mondom, azok nem érdekelnek, mint azt már párszor megbeszéltük, csak mint körülmény érdekes :)

Fant írta...

Nyissa ezt a napot is a MAOW, íme egy nagyon korrekt magyar hozzáállás, egyben az eddigi legjobb minőségű videó. Már alig várom a hivatalos bejegyzést, nomeg a fordot :)

Névtelen írta...

A brit premierrel kapcsolatban olvastam, hogy limitált lesz, de akkor Amerikában csak LA-ben és NY-ban vetítik. Mit mondjak eléggé leszűkíti a lehetőségeket, de a pénz itt ahogy megbeszéltük, közömbös.

Filmbuzi:D Nem tudom, ki emlékszik, még tavaly nyáron f. é beszólt az ottani antifanoknak:D És ahogy elnézem, most is elég kitartóak, de a szerkesztő hozzáállása tényleg példamutató. Az antifanok napjai pedig meg vannak számlálva:D

Fant írta...

Furcsa ez az amcsi vetítési adat, a pénzt, persze megbeszéltük, tartom is magam hozzá, de van egy olyan gondolatom, hogy ha kedvező lesz a fogadtatás, akkor kinyílik viszonylag, nyilván nem annyi moziba teszik akkor sem, mint a 17-et, vagy akár a Bandslam-et, de ez lehet nagyon simán egy másik út a siker felé, alulról való építkezés.
Kíváncsi lennék, hogy mi az oka, hogy csak LA és NY a cél első körben. Ha találsz esetleg valami kapcsolódó anyagot, érdekelne :)

A filmbuzi MAOW-hez való viszonya már az első előzetes óta váratlanul jó. Jó hozzáállás, amit Z kapcsán írt a szerkesztő, abszolút.
Igen, én is emlékszem f.é. ottani beszólására :)) Sajnos egyesek javíthatatlanok, de az antifanok ideje lejárt egyértelműen :))

LL írta...

Lehetséges, hogy több moziban lesz látható utána, reménykedem ebben én is nem a pénz, hanem maga a film miatt. Nem hiszem, hogy máshol nem lennének rá kíváncsiak, már csak a kritikák szempontjából is jó lenne.