2009. okt. 25.

Lassú folyamatban a Dead @ 17

Borzalmasan régen esett már szó egy függőben, vagy mondjhatuk úgy is, hogy alakulóban lévő projektről, az év elején megszellőztetett képregényadaptációról, a Dead @ 17-ről.

Josh Howard írta a 4 részből álló miniképregényt Darlington Hills egyik külvárosában élő fiatal lányról, akit brutálisan meggyilkolnak, de titokzatos módon föltámad halottaiból és felveszi a harcot a gonosz démonokkal szemben.

Az eddigi morzsákból csak néhány nevet tudtunk, amit a filmhez kapcsoltak; Vanessa Hudgens, mint esetleges főszereplő, Lorenzo di Bonaventura, mint producer és Michael Dougherty, mint forgatókönyvíró.

Nos, utóbbi, hosszú hónapok után újra tisztázott néhány pletykát, kiemelve, hogy a mozi még mindig csak a tervezés szintjén áll, ráadásul ő sem írói minősítésben venne részt benne.

Ez egy fura internetes pletyka volt. Nem azért vagyok a stábban, hogy hivatalosan megírjam; mint producer vagyok a stábban, néhány másik fickóval együtt. - nyilatkozta a közelmúltban az MTV-nek.

Azt pedig, amiért mi egyáltalán szót ejtünk erről a készülőfélben lévő filmről, még mindig hagyják lógnia levegőben. A legelső szóbeszédekben szerepelt 20 éves színésznőnk neve, akinek akkor még úgy tűnt, ez lehetne legelső akciódús szerepe.

Nincs semmi jelenleg, amiről beszélhetnénk. - zárta rövidre Dougherty, és per pillanat ennyi az, amennyit tudhatunk.

Várjuk a fejleményeket.

Forrás: Dread Central.

6 megjegyzés:

Fant írta...

Ditta, gratulálok az idei 500. bejegyzéshez!

Köszi az infókat erről a filmről, szóval akkor egyelőre lassan, nagyon lassan haladnak.
Tulajdonképpen ha V részéről nézzük, egy semmi konkrétummal nem rendelkező projektre egyelőre nem szerződhet le, majd gondolom, ha eljut egy biztosabb szintre a folyamat, akkor esetleg beszélgetnek róla.

Lassan kezdem a mesét, nehogy megint úgy elcsússzak vele, hogy ne legyenek képek :)

(f.é.) írta...

Helló!

Lassú víz partot mos(szokták mondani).:))
Reményeim szerint egyszer megvalósításra kerül ez a projekt is,mert semmi pénzért ki nem hagynám.:)
Még abban az esetben sem,ha valaki más játszaná a főszerepet.:)

Fant írta...

Hello f.é.!

Lehet, hogy igazad lesz :) Meg aztán idő van bőven, nem is sürgős annyira. Az alapsztori mindenképpen figyelemre méltó :)

Mese szövege postázva! :)

Névtelen írta...

Tényleg a lassú a kulcsszó az üggyel kapcsolatban. A múltkori fejlemény szerint elvileg ha lesz film, Vanessát fogják először felkérni a főszerepre, és a leendő rendező nagyon is szeretne filmet.

A gratulációhoz csatlakozom :)

xdittax írta...

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok, bár igazán lehetne több is már ebben az időben... :)

Fant írta...

Amennyi van, annyival érjük be :) VVHSZ :)