2009. okt. 4.

Nessá/n/t látni jó!

Énekesnő, színésznő, és övé a planéta egyik legtutibb pasija - de még Vanessa Hudgens is bevallotta, hogy néha még ő is tud szégyenlős lenni.

Könnyű azt képzelni, hogy minden előadó jól érzi magát a közönség előtt, de amikor már arról van szó, hogy egy filmpremierre kell menni, vagy egy díjátadásra, Vanessa elárulta, hogy még mindig majd' megöli az ideg.

A vörös szőnyegen - mindig! - nyilatkozta a Shout magazinnak. Mindenki a nevedet kiabálja, szóval mindig pillangók repkednek a gyomromban. Teljesen kiborít!

Ennél fogva Baby V teljes kényelemben hagyta el múlt hétvégén otthonát egy közös reggelire Gina mamával és Stellával, a kishúgával, amikor pár napra vissza utazott Los Angeles-be, Vancourben hagyva munkáját.

A 20 éves csillag egy mesés lila maxiruhát viselt - ami sajnos már számunkra teljesen elképzelhetetlen az október beálltával. De Nessá/n/t látni jó! ;)

Képeket a szeptember 27-én együtt reggeliző Hudgens famíliáról ITT találtok, ha még nem láttátok volna őket. :)

Forrás: angryape.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Dittát is jó látni :) Láttuk, vagy sem, mindenesetre a kronológia jó húzás, mert nem marad ki semmi és biztos nem marad le senki :)
Nameg nem lehet elégszer látni :)

Nem csoda különben, hogy ideges az ilyen nagy megjelenések alkalmával, elég furcsa lehet, hogy több százan meg ezren egyszerre teli torokból sikítják a nevét. És közben mosolyogni kell, miközben lehet, hogy az idegeire megy a visítás, érthető végül is, de újabb jó pont, hogy be is vallja.
Rossz pont nincs még, mielőtt kérdésként felmerülne :)

Fant írta...

Mese szövegét postáztam, most tényleg csatoltam a mesét, az volt az első mozzanat :))

Névtelen írta...

Egyetértek:D

Azt észrevettétek, hogy V és Stella frizurája ugyanolyan?:D Stílusban mintha a nővére kicsiny mása lenne:) Mindkettő maxpontos:D

Nem meglepő, hogy idegesíti a sok sikítozás, mindenesetre a vörösszőnyegen egyáltalán nem ez látszik rajta:)

Fant írta...

Valóban, Stella tényleg olyan, mintha mini-V lenne :) Mondjuk, ha jól emlékszem olvashattuk is már, hogy V-t tekinti példaképének, így meg már egyértelmű is, tagadhatatlan :)

Na igen, a vörösszőnyegen maximális magabiztosságot sugároz :)