2009. okt. 19.

Oscar után Forma-1?

Nos, remélem mindannyian jól tudjátok, hogy nem szoktam túl gyakran pletykákkal foglalkozni, olyan cikket, aminek kétes a forrása, vagy abszolúte nevetséges a témája nem szoktam közölni.

A következő hírrel azonban kivételt teszek, bármi is sül ki belőle. Akár ha csak részben igaz, akár ha egyáltalán nem, akkor sem tudok ellenállni, hogy ne osszam meg Veletek... annyira jó már csak a gondolattal is eljátszani. Nem is értem miért nem jutott eszembe erről már korábban is álmodozni?! :)

Szóval... mégis hogyan akarom egy lapon emlegetni Zanessát és a... Forma-1-et? :)

Tudniillik, november 1-én a Formula 1 történetében először Abu Dhabiban kerül megrendezésre az évadzáró futam, ahol a Yas Marina-i pálya ad otthont a száguldó cirkusznak!

A szervezők természetesen minél emlékezetesebb és izgalmasabb hétvégét kívánnak bemutatni a világnak, bizonyítani akarnak - épp ezért A-listás hírességeket is megszeretnének kaparintani maguknak a hétvégére. Királyi ellátást ígérnek, és mindent megtesznek, hogy meggyőzzék őket: ott a helyük. De kiknek? Bill Gates és Bill Clinton, Brad Pitt és Angelina Jolie, George Clooney és Elizabeth Hurley, Gerard Butler és Daniel Craig, valamint Zac Efron és Vanessa Hudgens mind-mind a résztvevőnek szánt vendégek listáján szerepel, de még semmi sincs megerősítve.

A meghívókat elküldték, és szorítunk az eredményért, de nincs garancia. Megtesszük a tőlünk telhető legtöbbet azzal, hogy nagyszerű jegyeket és ellátást kínálunk, de nem vehetjük rá őket erőszakkal, hogy eljöjjenek. - nyilatkozta egy bennfentes.

Tudom-tudom. Rettenetesen bizonytalan. De hátha. Végül is mért ne? Mert dolgoznak. De egy hétvége egy távoli, különleges arab országban? Csábító és nekik aztán végképp megoldható. Gyors autók, kíméletlen izgalmak. Elbűvölő szurkolások. Én repülőre ültetném őket. De talán, pont azért mert ezeket a sorokat olvassák, rászánják magukat. :)

Halljátok, ha valóban van meghívótok, nosza rajta! :)))

Forrás: Gulfnews; Deluxe.

7 megjegyzés:

Fant írta...

Látom Ditta mesés a ma esténk is :))

Hát nem is tudom. Ha nem dolgoznának ezerrel éppen, ha nem lenne Z nyakán a MAOW promó, ha nem forgatná V gőzerővel a Sucker Punch-t, akkor azt mondanám, simán ott lehetnek, miért is ne, új sport a palettán, szurkolni mindenhol lehet. Abban pedig V nagymester :)
De nem tudom, én úgy gondolom, hogy az időbeosztásuk most elég zsúfolt, nem ugyanannyi idő vacsorázni egyet Vancouverben a nap végén kettesben, mint elutazni - de attól mondjuk nagyon simán benne van, hogy gondolnak egy lazát és kirándulnak egyet.

Azt mondjuk valószínűnek tartom, hogy maga a meghívás ténye igaz - arrafelé nem érdeklik a számok abszolút a futam szervező sejkeket, finoman szólva :)

És Ditta, nyugi, teljesen jól tudjuk :) De tudjuk, hogy a Forma-1 is közel áll hozzád, most gondolj bele, mi lenne, ha kiderülne, hogy Z és V is Ferrari drukkerek, netalántán esetleg egy laza finnt favorizálnak :)

b írta...

Amerikában a F1 nem igazán "megy". Ez inkább "európai" sport. Lehet, hogy nem is nagyon hallottak róla :D
Vajon a sejkék a hangszigetelést is megoldják? :)

LL írta...

Nem vagyok nagy F1 rajongó, igazából magason kívül nem nézek gyakran sportokat, bár Zanessáékról szerintem ez simán elképzelhető. Sajnos mindkettőjüknek fontos elfoglaltságuk lesz, de szerintem egy-két napra biztosan elengedik őket, rajtuk múlik. Meglátjuk:)

A múlt heti lemaradást pótolva frissítettem a CSC-t! Még a héten szerintem várható egy hasonló terjedelmű adag. Enjoy:))

Fant írta...

Király vagy LL, letöltöttem, mindjárt kezdem olvasni aztán mondom :)

;o) írta...

Na ezt (is) megnézem! Tudom-tudom, megint itt a szkeptikusság az ajtóban, de nem tehetek róla. Genetika.
Kíváncsi leszek, hogy valóban így lesz-e vagy csak egy jól megtervezett promó a szezon zárására.
Egyébként Amerika nagyon jól ismeri az F1-et. Ajánlom foigyelmetekbe a www.f1usa.org (remélem jól írtam le) weboldalt.
Fant, leszel kedves elküldeni nekem a cuccot megint? Tudod, lustaság fél egészség.....

Fant írta...

Hát először is merem remélni, hogy lesz még a héten bővítés LL, mert megint sikerült mesterien lezárnod! :)
Érdekes volt, most annyira nem haladt a cselekmény, de viszont kibontakozik a kapcsolat kettőjük közt szép lassan, úgyhogy ennyiből haladt a sztori feltétlen. De viszont kíváncsi leszek a folytatásra, beavatja-e máris a titokba Charlie Tess-t. Nagyon érdekes lesz.
Úgyhogy köszi a mait is LL, remek volt ismét!

Azért képben vannak az amcsik az F-1-el, volt ott futam már is, sőt Kanadában is, ismerni ismerik :) Az igaz, hogy vannak népszerűbb autós sportok, a Nascar például.

;o) én éppen el tudom képzelni, hogy a felajánlás valódi. Azt kevésbé, hogy Z és V tud is vele élni, de meglátjuk persze.
Talán Ditta kedvéért azt mondanák, hogy hát jó :)

LL írta...

Köszi:)
Ez az esemény a könyvben is hosszabb volt, és nagyon hangsúlyos is, ezért írtam ezzel arányosan hosszúra. És pont ezért is tervezek még egy frisst a héten, hétvégén, ha minden igaz:)