2009. okt. 16.

Viva Vancouver! ;)

A tegnapi Vancouver-dicséret után megérkezett a következő éltetés, egyenesen a Kétlábonjáró Szépség szájából, a cím pedig (f.é.) fejéből. :)

Újra a Just Jared Jr. képviselője kérdezte meg Vanessa Hudgenst is a városról kialakult véleményéről, még a múlt hónapban megrendezett Neutrogena 'Fresh Face' rendezvényén és nem túl meglepő módon, 20 éves kedvencünk is pozitívan nyilatkozott.

Vancouver nagyon jó, mert egy perc alatt bent vagy a városban, de 5 perc vezetés után már egy erdőben találod magad a semmi közepén, és ez egyszerűen annyira csodálatos. Imádok kempingezni, szóval egyszerűen kedvencem az erdő illata és minden. Imádom!

A mellékelt szexi fotó az Ecko Red kampányának legújabb darabja, amit exkluzívan a Vanessa-Hudgens.Org-tól nézhetünk meg!

10 megjegyzés:

Fant írta...

Sziasztok!

Megérkeztem :) Eltelt a hét, az eleje szenvedős volt, de szerda délutántól máig bezárólag csupa jó dolog volt, úgyhogy összességében bár nehezen viseltem, de annyira nem, mint előzetesen gondoltam. Próbáltam rájönni a vásárolgatás szépségeire is, de egy ing meg póló sikerült 4 nap alatt, ráadásul még a fejem is megfájdult tegnap az ötödik bolt után, úgyhogy eddig is tudtam, hogy nem értem én ezt, ezután sem értettem meg még :))

Örömmel látom, hogy rengeteg mindenről lemaradtam, bejegyzés-hegyek, nyakunkon az 1600 szép lassan :) Mindent pótolni fogok a mesétől kezdve nemsokára.

Gyorsan csekkoltam számos oldalunkat, úgy látszik ez a hét nekik is kiesett, nem csak nekem.

A bejegyzéshez: nem is csoda, hogy Vancouver-t a szívébe zárta V, kevés paparazzi, kedves és normális rajongók, ezek szerint hangulatos város, minden együtt van.

A kép eszméletlen! :) A cím pedig: naná, hogy csak f.é-től jöhetett :))

Na, megyek pótolni, hiányoztatok :)

;o) írta...

Fant szerintem hazaérkezésed tiszteletére (is) készült a bejegyzés. Minden esetre megihletett és ez jó!
Azt hiszem Canada egyetlen hibája az európai ember számára a korán érkező és sokáig tartó hideg, meg a nyakig érő hó. Bár itt még nincs is tél, már most megfagyunk, mi lesz később, ha eljön az igazi tél?
Bár most gondolom annyira elfoglalt az időjárás arrafelé a sok eseménytől, hogy nem ér rá nagyon megváltozni :o)

A Port.hu -ről érkező Bandslam híreknek nem igazán örülök.

Fant írta...

Én sem vagyok elégedett finoman szólva a Port.hu-s eseményekkel, egyedül abban bízom, hogy ez még csak ottani adat, máshol fennáll a bemutató továbbra is. De igaz az is, hogy éppen én kardoskodtam a port megbízhatósága mellett.. Mostmár ki győzzük várni, meglátjuk mi lesz.

A tél valóban gáz lesz, de azért szerintem csak hirtelen esik ilyen rosszul nekünk ez az idő, majdcsak megszokjuk.

Nem tudom van-e összefüggés a megérkezésem és a bejegyzés közt, Dittától kitelnek a cselek, de persze szerintem csak véletlen egybeesés :)

LL írta...

Üdv Fant újra! Te is hiányoztál nekünk!

Na mesélj, milyen volt átjönni a sivatagból a viharba?:D

Vásárlás: komolyan, bocsi ezért, de amatőr vagy.:D Ha eljutnék egyszer végre egy rendes pesti üzletsorba, nem maradna egy fillérem se a végén...

Egy technikai kérdés a mesével kapcsolatban: küldesz levelet fordítással? Holnap délelőtt sulim van, elfoglalt leszek, meg kéne oldani valahogy...

Maga a kép hibátlan, egy olyan farmert biztos elfogadnék, de biztos aranyáron adják...

Port.hu: remélem, félrenyomtak valamit, az IMDb-n nincs változás, emiatt szerveztem át az egész őszi szünetem, ajánlom, hogy a Summit semmit ne csináljon már itthon... egyébként is mérges vagyok rájuk a New Moon pimaszul pénzhajhász promója miatt, de azt itt nem részletezem.

Tél: azt hiszem, bőven volt alkalmam belekóstolni. Szerintem a hidegnek a világon semmi előnye nincs, inkább Olaszországba mennék, mint Kanadába.

Fant írta...

Meddig oldjuk meg a fordítást? Őszintén szólva hirtelen nincs kinézve semmi, ha holnap kora délután küldöm az teljesen rossz?

Vásárlás: én az Árkádba jártam, üzlet volt millió, de egyszerűen vagy nem voltak nekem tetsző cuccok, vagy pedig túl drága volt ami tetszett :)) Engem az a veszély nem fenyeget, hogy elköltöm a pénzem vásárolgatással, szerintem ez már tudat alatt működik :)

Mindig fura nekem a vihar a sivataghoz képest, még ha vannak hatalmas előnyei is :)
Érdekes módon amiért kifejezetten mennem kellett az nem volt nagy szám, ami nem szorosan kapcsolódott azért megérte, úgyhogy összességében jó volt :) Eltekintve attól, hogy iszonyatos idő volt, amire nem igazán voltam felkészülve. Szálláson fűtés nem volt csütörtökig, ellenben egyedül voltam a szobában, úgyhogy akkorákat aludtam, hogy nagyon :)

Port: mostmár azt mondom várjuk ki a jövő hetet, aztán megbeszéljük, már közel van. Finoman szólva csalódott lennék én is.

A New Moon-t még nem volt időm csekkolni, de majd utánanézek mire célzol.

(f.é.) írta...

Helló!

Nos,ha többeknek is szép eme táj,hát akkor 2x-es viva Vancouver-nek.:)
Dittus!:))

Névtelen írta...

Te vagy a Mesélő, Fant, neked kell eldönteni, én csak segítek. Minél hamarabb, annál jobb:)

Nekem Pestnek az a része nincs közel, de most már komolyan el kéne mennem valahova:D Ki hitte volna, be kell szerezni egy csizmát, két hét alatt megjött a tél.

Nálunk meg a suliban nincs fűtés még, de törin azért tudtunk aludni:D

New Moon: nem kell csekkolni, elmondom. Elvileg rádiós infó szerint egy római filmfesztiválon adnak le belőle 20 percet. Nem elég, hogy szinte minden ilyen eseményen leadnak egy előzetest, most jön ez. Nem bírom felfogni, egyesek hogy nem bírják átlátni ezt a pénzhajhászást. Mire megveszik a mozijegyet, semmi újdonságot nem fognak látni. Ráadásul nálunk ez bizonyos családtagokat teljesen belelkesített. Engem meg feldühített, mert eszembe jutott a Bandslam.

Fant írta...

Elég jó cipőket is láttam jut eszembe :)

Ma már nem lesz semmi szerintem a fordból, holnap mire hazaérsz a suliból úgy tervezem, hogy várjanak a kérdéseim :)

Szerintem a Summit ezt is bután csinálja. A New Moon bázisát halálosan felesleges ilyen trükkökkel hergelni, meg csalogatni, el fognak menni a filmre e nélkül is. Arról nem beszélve, hogy ahogy mondod, látni fogják a filmet majdnem mire odáig jutnak. Valami nem stimmel a Summitnál még mindig, ezt a filmet nem kell agyonreklámozni, kialakult bázis nézni, épp elég nagy a hiszti körülötte már, a Bandslam-et kellett volna normálisan kezelni... De viszont sajnos úgy lehetnek vele, hogy minél nagyobb bevételre törekszenek, ennek érdekében bevetnek mindent. És teljesen elbutítják a közönséget is, illetve a nagyon fiataloknak játszanak ezzel, ők nem fognak utánagondolni, hogy mekkora hiba ez is már, és ehhez képest a Bandslam-el mit műveltek. Viszont így könnyen lehet, hogy a hosszú távú, maradandó sikertől fosztják meg a New Moont, mert a nagyon fiatalokra nem lehet építeni, aki pedig utánagondol kiábrándul.
Látod, azt hittük nem kell nagy ész a New Moon promójához, pedig úgy néz ki mégis.
Félelmetes, hogy ott még mindig nem vonták le a konzekvenciát.

Közben csekkoltam az imdb-t hát ez vicces tényleg, eddig a port-on volt, imdb-n nem, most fordítva, tényleg kiderül már jövő héten az lesz a tuti.

Névtelen írta...

Hazaértem bőven, de nem látom a kérdéseket:D

Szerintem is ez már kiábrándító lehet egyesek számára, másokat meg még jobban felspanol, de ezek a már javíthatatlan rajongók, ők viszont elmennének enélkül is a moziba. Szerintem ennek nagy hatása nem lesz a New Moon számaira, de számomra elég kiábrándító. Ehhez viszont már tényleg nullának kell lenni, hogy semmilyen filmet nem tudnak rendesen reklámozni.

Fant írta...

Valóban nincsenek kérdéseim, kissé keresztbeszervezték a napomat, de úgy kb bő fél órán belül hozzálátok, már kinéztem a kritikát :))

A Summit tényleg nulla. Az Alkonyaton kívül igazán hatalmas sikert nem nagyon tudnak felmutatni, márpedig tudjuk, hogy jó reklámmal a gyenge minőséget is el lehet adni. Ők véghezviszik azt a bravúrt, hogy fordítva sikerül minden.
Sajnos nagyon becélozzák a New Moon reklámmal is azt a réteget, akik mindenképp ott lennének és nem gondolkoznak, nem nézik elég érettnek a saját közönségüket.

És: megvan az a mázlijuk, hogy bármit csinálnak, a film nagy bevételt fog hozni így is úgy is.

De viszont, hogy pozitívum is szóba kerüljön, látom, hogy Vancouverben nagy találkozások történtek mostanában - avagy go Wildcats :))