2009. okt. 29.

Zac Efron új öccse

A mai napból olyan "mások nyilatkoznak alanyainkról" nap lett, miután Vanessát emlegette egyik új színésztársa, most Zac Efron és közös filmjük kerül szóba egy az amerikai Teen Vouge magazin készítette Chris Massoglia interjúban.
Nem ismerős? ;)

Mi következik számodra?

Zac Efron öccsét játszom a "Charlie St Cloud halála és élete" című filmben. Erről a két testvérről szól, Charlie-ról (akit Zac alakít) Samről. Autóbalesetet szenvednek, és Charlie túléli, de Sam nem. Ennek ellenére naplemenetkor Charlie láthatja és beszélgethet Sam szellemével. Én játszom a felnőtt, 18 éves Samet.

Milyen volt Zac-kel dolgozni?

Nagyon cool srác. Lenyűgözött, hogy mennyire laza volt, még akkor is, hogy annyi dologgal kellett foglalkoznia. Forgatás után, még szívesen osztogatott autogramokat körülbelül egy órán, félórán át.


Chris Massoglia, akiről szerintem többünk most hallott először, 17 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot az amerikai Minneapolis városában, és több tévésorozat után a nálunk múlt csütörtökön bemutatott Rémségek cirkuszában tűnik fel a főszerepben.

A teljes interjút (angolul) ITT olvashatjátok el!

10 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Jó!Ennek mindig örülni kell,mármint még 1+ vélemény,a már meglévő sok-sok-hoz(tömérdek).:))

b írta...

Fant rosszul emlékszem, hogy 1x azt mondtad, hogy a mozillával nem szól a zene a honlapon?

LL írta...

Nahát, az egybeesés a Rémségek Cirkuszával nekem nem esett le :)

b, Firefox-szal csak akkor szólal meg a zene, ha teljesen legörgetsz.

b írta...

Hogy mit csinálok?? :)

Fant írta...

Ha teljesen legörgetsz b, tehát ha teljesen lelapozol az oldalon a zene-lejátszóig, csak akkor szólal meg a zene a firefox-al, ha csak simán megnyitod az oldalt, akkor nem. Próbáld ki :)

A bejegyzéshez: hát igen, újabb jó vélemény, mindenki ilyesmit nyilatkozik egymástól függetlenül, aki csak dolgozott vele :)

b írta...

Szóval nem kell az oldal aljára letekerni?

Fant írta...

Annyira lehet letekerni, ha nem akarod, hogy megszólaljon a zene, hogy a lejátszó helye ne látszódjon. Amúgy ha meg már ott vagy gyorsan le tudod állítani.
De a lényege az, hogy a firefox-al ha a főoldalt nézed, nem szólal meg a zene. Csak akkor szólal meg, ha kifejezetten odamész a lap legaljára.

b írta...

Aha. Ez is jobb, mert az explorerrel az a baj, hogy egyből üvöltve ráijeszt az emberre a zene :) Köszi a segítséget!

Névtelen írta...

olyan jó hogy már egyre több infót kapunk a flmröl már alig várom hogy lássam a filmet ha majd felkerül a netre vagy bekerül a moziba. ja valamit meg kell osztanom veletek ami nem jó hir ugye én vártam a 22.-ét a bandslam premierje lett volna ithon,de tegnap olvastam a bravo honlapján hogy ithon nem lesz bandslam törölték a filmet,mert álitólag rossz kritikákat kapott + nem olyan sikeres hogy moziba kerüljön és max ithon dvd-n lesz látható én most ezzel szomoru lettem tökre vártam meg minden hogy majd moziba megyek és tessék:(
ugy hogy marad a torrentes verzió angolul
xoxo mindenkinek laura

Fant írta...

Jajj Laura, ne hidd el amit a Bravo írt, légyszi. Figyelj a helyzet a Bandslam-el a következő: fantasztikusan jó kritikákat kapott! Minden vasárnap este 8-kor, ha olvasod a blogot, van egy ilyen hosszú kusza bejegyzés, tele számmal és tele a Bandslam-ről írt kritikákkal, amit különböző filmekkel foglalkozó lapokról, köztük nagynevűekről is gyűjtöttem.

A Bandslam annyira jó kritikákat kapott, hogy a kritikusok 90%-osnak minősítették a filmet!

A helyzet sajnos az, hogy a reklám-kampánya rettentően el lett rontva, ez egy kategóriájában komoly dolgokat is érintő film, sajnos nem sikerült felhívni a figyelmét rá annak a rétegnek akiket érdekelt volna. Ezért aztán alacsony bevételt hozott Amerikában, amitől megijedt a magyar forgalmazó ezért nem vállalta végül a magyar premiert.

Még egy film, ami Zac-et vagy Vanessa-t érintette sem kapott olyan jó kritikákat, mint a Bandslam, a legnevesebb amerikai kritikagyűjtő honlap beválasztotta a nyár 10 legjobb filmje közé.
Amit a Bravo állít az szemenszedett hazugság, hidd el nekem. Én is sajnálom, hogy itthon nem került moziba, remélem nem sokat kell várnunk a dvd-re.