2010. ápr. 23.

Candid candid hátán

Az idei április, amikor hol sötét fellegekre, hol szikrázó napsütésre áll az időjárás, egy néhány napos lecsendesedést hozott számomra, illetve a blogra, éppen ezért rengeteg nézegetni való kép halmozódott föl azokról, akik minket legelső soron összekötnek.

Kezdve ott, hogy a mindig tündérszép Vanessa Hudgens részt vett kedves barátnőjénél, Brittany Snownál egy gyors "főzőtanfolyamon" Kathy Kaehler segítségével. Kathy egy dolgozó anyuka, olyan hírességek, mint Julia Roberts, Michele Pfeiffer vagy Jennifer Aniston személyi edzője és az egészséges életmód szószólója az amerikai televíziók képernyőjén.

Brittanynál tartott Sunday Set-Up-ban, megtanulták a vendégek, hogyan készítsenek gyorsan és egyszerűen, emellett környezetbarát módon finom és tápláló ételeket és nasikat az egész hétre.

A lelkes kuktákról, Brittanyról, Jessica Stroupról és V-ről, valamint a többi résztvevőről 2 képet megtalálhattok ITT, továbbá egy helyes videót is Vanessáról ITT, amint Kathyvel egy MySpinGym névre keresztelt kütyüvel formálja és szálkásítja karját. :)

Néhány nappal később a 21 éves Vanessa párja társaságban töltötte 13.-ai reggelt, nem is akárhogyan, ugyanis futni kerekedtek fel a malibui tengerpart egyik szakaszára.


A különleges képeken Zac és Nessa mezítláb élvezik a friss, tengeri levegőt és hullámokat, és elnézve őket, én sem vágyok jobban sok mindenre, mint egy kis testmozgásra a partra.

Vanessa talán olyannyira örömét lelte az előző napi lábbeli nélküli létnek, hogy másnap is szívesen megvált cipőjétől, amikor Zac házából sétált kifelé szerda délután, április 14-én. De persze könnyen lehet, hogy egyszerűen nem volt kedve magas sarkakban lebandukolni a rá várakozó fekete autóhoz. Az biztos, hogy egyáltalán nem zavartatta magát és még ez is tökéletes állt neki. :)



A nap folyamán később, Vanessa még egy kis joghurtot is megkívánt, és miután meglátogatta szüleit North Hollywoodi házukban egyszer már megcsodált kis nyári ruhájában be is fizetett néhányra.

Kicsit álmoskának tűnik a leányzó, de így is gyönyörű! :)



Következő nap, április 15-én, csütörtök délután V a Zactől születésnapjára kapott fényképezőgépét vitte szervizbe, a Studio Cityben található Harry’s Camera and Video boltba. Vanessa a pultnál várta végig az ellenőrzést, egy Sauce’s London T pólóban és azokban a mestermű csizmákban.


Pénteken végre újra vethettek egy pillantást a kenyerüket kereső fényképészek a Kétlábonjáró Szépség emberére is, amikor e kettő egy Los Angeles-i benzinkútnál állt meg feltankolni benzinnel és persze egy-két aprósággal, amiért Vanessa ugrott be a boltba.

Az elmaradhatatlan kiegészítők is újra visszatértek: Vanessa híres kalapjában, Zachary napszemüvegben és bajuszban mutatta meg magát. A pár állítólag innen a 2010-es Coachella völgyi zenei és művészeti fesztiválra hajtott, amely április 16-tól 18-ig tartott a megszokottakhoz hasonlóan az Empire Polo pályán Indioban, Kaliforniában.


És bár Zanessa ezek szerint és két véletlen kép alapján valóban ott voltak a fesztivál első napján, csak a zárónapról kaptunk candidokat, amikor is jóbarátaik, Brittany Snow és Ryan Rottman társaságában üldögéltek a fűben, hallgatták a koncerteket, nevetgéltek, ettek, cseverésztek, és buborékokat fújtak.

Az idei három nap alatt olyan előadók léptek fel, mint Jay-Z, feleségével kiegészülve, a Faith No More, a Gorillaz, a The Machine, a Muse vagy az MGMT.



Legközelebb Zac lépett ki ismét az utcára, április 21-én, most már egészen közel járunk az időben, hogy egy kórházat keressen fel. A szépfiú remekül festett - volna, ha nem döntött volna úgy, hogy inkább bújócskát játszik a lesifotósokkal... Mindenestre a képek ITT vannak az elkapott alkalomról!

És a legutolsó album, amivel szolgálni tudok, április 22-ről való, tegnap délutánról. Alanya pedig nem más, mint Miss Hudgens, aki egy rendkívül kényelmes szerelésben távozott egy hollywoodi stúdióból egy forgatókönyrészlettel a kezében. A paparazzók láttán azonban ő is egészen megszaporázta lépteit.


Forrás: Just Jared Jr., Celebrity Gossip., Vanessa-Hudgens.org.

Nincsenek megjegyzések: