2010. ápr. 3.

A legkisebb is számít... :)

Nos, úgy tűnik valóban nem sok minden változik egyik napról a másikra. Csakúgy mint az előtte lévő napon, március 31-én is ugyanabban a szerelésében intézte dolgait Zac Efron Los Angelesben, éppen csak egy másik hotelt keresett fel, ezúttal a Standard Hotelt, a Chateau Marmont helyett.

Nos, ezek a szállodai találkozók jelenthetnek interjúkat, tárgyalásokat, filmes megbeszéléseket, de amíg semmi konkrétat nem tudunk, viszont filmet akarunk, megjelent néhány új, eddig nem látott still legutóbbi alkotásából, a "Me and Orson Welles"-ből! Ezekkel vigasztalódhatunk, ha kell! :)

Egyébként nemrégiben erősítették meg, a dráma Facebook-os oldalán, hogy a MAOW DVD-n fog megjelenni április 19-én az Egyesült Királyságban - kizárólag a Tesco üzleteiben. :)

Az új candidokat ITT; az új stilleket pedig ITT tudjátok kedvetekre nézegetni!

Forrás: Celebrity Gossip; ZA Angel's.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Na ez a Tesco-s dolog egyszerre külön vicces és érdekes :))

De különben tényleg kíváncsi lennék, miért éppen a Tesco-ra esett a választás, elég szokatlannak gondolom. Másrészt amellett, hogy jó, meg minden, ezek szerint hagyományos üzletekben nem is lehet kapni majd?
Viszont, ha kicsit tovább gondolom, potenciálisan lehetséges, hogy egyszercsak a magyar Tesco-kban is megjelenik a film, akár...

(f.é.) írta...

Helló!

Nekem ez egy célirányos információnak tűnik.:))
Mellesleg igencsak kecsegtető is,hiszen a szlogen magáért beszél,pénzt,és időt is spórol ezzel.:)
Hiszen:"nem kell tovább mennie"!!!!:)
-senkinek sem.:)

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!!!
A lányoknak pedig sok-sok locsolót!:)