2010. ápr. 28.

Július 30: A Szépség és Charlie

Nos, igaz, nem az utolsó pillanatban, de mindenképpen óriási, és meglepetésszerű, vagy meglepetéseket okozható változtatás mellett döntöttek az elmúlt napokban.

Az Universal stúdió azt közölte, bár egyéb oldalról megerősítés még nem érkezett, hogy a nyáron megjelenő Matt Damon-Emily Blunt főszereplésű sci-fi romantikus filmjük, a “The Adjustment Bureau” bemutatóját későbbre tolták, hogy helyet készítsenek egy korábbi debütáláshoz, a Zac Efron nevével fémjelzett "Charlie St. Cloud"-nak.


Így a film az eddigi október 30. helyett július 30-án kerül az amerikai mozikba, míg a “The Adjustment Bureau” szeptember 17-én.

Ismerős dátum 2010. július 30.? Már eddig is piros betűs ünnep volt: aznap érkezik a "Beastly" is, Vanessa Hudgens románca a szörnnyel...(!)

A csatolt kép április 23-án, múlt péntek délután készült Hollywoodban.

Forrás: Deadline, ZA Angel's.

3 megjegyzés:

b írta...

szegény audi megint romos :)
és hogy lehet mezítláb vezetni? 8-S

Fant írta...

Érdekes hír, őszintén szólva nem is nagyon tetszik. Gondoljatok bele, a Beastly-ről már rengeteg információnk van, zajlik a kampánya gőzerővel, előzetes, plakát, interjúk, háttérvideók, a Charlie-s filmről meg van egyelőre összesen egy véleményes poszter-tervezetünk. Szóval csak azt akarom mondani, hogy szerintem késésben vannak, méghozzá nagyon, úgyhogy ha tényleg ennyivel előrehozzák a bemutatót, ideje felpörögniük, és az emberek tudtára hozni, hogy van ez a film.

Önmagában annak persze én is örülök, hogy hamarabb jön a film alapvetően, csak fenntartásaim vannak.

LL írta...

Nem szeretnék semmit elkiabálni, de ha a két film promóját összevetjük, a Beastly összehasonlíthatatlanul jobban van reklámozva - erre kicsit sarkított példa, hogy még a magyar bulvár is felfigyelt rá. Ezzel szemben a CSC-hez volt pár nem túl sokatmondó képünk, és ennyi. Az alapján, amit eddig tudunk a körülményekről, ha ez is Z-re lesz építve, azzal ő nem sokat jut előre, pedig ha nem ezt terveznék, akkor magát a filmet korábban is elkezdenék reklámozni. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ennek fennáll a lehetősége :)

A filmre viszont kíváncsi vagyok, megvan a hír jó oldala is azért :)