2010. ápr. 1.

Valaki, akit szeretsz

Meseszép képek érkeztek a Kétlábonjáró Szépségről, Miss Vanessa Hudgensről, amikor március 30-án előbb Toluca Lake-ben végezte teendőit, majd később amikor a Studio City-beli Aroma Caféban találkozott össze egy kedves ismerőssel Los Angelesben.

A bohém és üde, ill. káprázatos hajkoronával megáldott Nessa egy elképesztő, "ölni tudnék érte" csizmával, egy klassz óriás napszemüveggel és egy hippi táskával egészítette ki tetejétől-talpáig fekete szerelését.

A lány nem is csoda, hogy sugárzik, izgalmas hírek érkeztek ugyanis a filmes világból!


Egy közelmúltban készült interjúban Zack és Debbie Snyder-t jövőre érkező mozijukról is faggatták, amelyben természetesen a mi Vanessánknak is kijut a jóból. :)

Collidor: Te rendezed a “Sucker Punch”-t is?

Zack: Igen.

Collidor: És úgy lett definiálva, mint "Aliz csodaországban, gépfegyverekkel".

Zack: Így van.

Collidor: És így pontos?

Zack: Úgy értem, ez egy érdekes módja annak, hogy leírjam a filmet. Szerintem igen, de természetesen, több is annál, mármint nehéz ezt így valahogy összefoglalni szerintem. Ahogy megnéztük a filmet és ahogy kibontakozott, igazából ez a barátságról szól. Ezeknek a lányoknak a barátságáról és hogy mennyire mennél el a barátságért? Vagy hogy mire lennél hajlandó, hogy megments valakit, akit szeretsz, tudod? A végén, ez az, amiről valójában szól. De kell lövöldözniük, és egy másik világot átélniük, szóval nincsenek óriás méretű gombák, habár király lenne. Talán fel kellene jegyeznem, de igen, alapvetően Aliz Csodaországban egy egzotikus világban? Igen. Azt hiszem megbeszéltük.

Colldior: Megcsináljátok a Comic-Con-os dolgot?

Zack: A pokolba is, igen.

Szóval most már mondhatjátok a rajongóknak, hogy mindkét filméet várhatáj a Comic Con-on?

Zack: Valószínűleg, igen.

Collidor: Valószínűleg igen?

Zack: Nem, biztosan igen. Így mondom.

Debbie: Az első összeállításunkat a“Sucker Punch”-ból a Comic-Con-on fogjuk bemutatni, mivel még nem vagyunk egészen készen, de ez van erre az évre kiszemelve, miután márciusban vagyunk.

Szóval készülhetnek a rajongók - mi! - mert a július 22-25-ig tartó Comic Con-on "Sucker Punch" ízelítőt kapunk! Nem lesz piskóta... :)

Varázslatos képeket Blondie megformálójáról ITT találtok!

Forrás: Collidor.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Ütős nyarunk lesz ezek szerint :)) Ügyes húzás egy ilyen film első anyagával a Comic-Con-on előjönni, maximálisan ott a helye - és a közönség nagyon is műértő lesz. Arról nem beszélve, hogy mivel még nincs teljesen készen az esetleges visszajelzésekkel kapcsolatban lesz még mozgásterük.