2010. ápr. 6.

Sztárok az életért

Wilmer Valderramma, Zac Efron és Vanessa Hudgens színészek nagy feladatot kaptak a ma estére! Barátaikat, munkatársaikat, mentoraikat fogják kitüntetni - Zoe Saldana színésznőt, és Kenny Ortega rendezőt, koreográfust - az április 6-án este megrendezésre kerülő "Sztárok az életért" gálán, amelyet a St. Jude gyerekkórházban tartanak meg Los Angelesben.

Zoe és Kenny azért az állandó támogatásukért, kemény elkötelezettségükért kapnak elismerést, amelyet a gyermekbetegségek leküzdésért folytatott küzdelmükben tanúsítanak.

Csodálatos rendezvény elé nézünk tehát, ahol újra büszkeség, meghatottság és határtalan jóság uralkodhat, miközben e két ember határtalan szívéért és fáradhatatlan tevékenységéért adhatunk hálát. Izgatottan várom! :)

Forrás: VABN; Just Jared.

7 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Szép ez a gesztus az önzetlen segítség megköszönésére.:)
És valójában ez egyik a másik nélkül nem is lehetne végrehajtható.
Hiszen mindenkinek kell egy apró mosoly,egy baráti ölelés,egy édes csók,egy jóleső nevetés ahhoz,hogy erőt merítsen ,és folytatni tudja a holnap csodáit.:)

xdittax írta...

"Egy apró mosoly, egy finom érintés, egy huncut kacsintás, egy meleg ölelés, vagy éppen egy kedves szó. Egy ilyen váratlan gesztus egy másik ember számára az életet jelentheti, egy ajándékot, napjának bearanyozását."

"Kevésen múlik, hogy boldogok legyünk. Talán csak egyetlen szón, egy csendes beismerésen, egy alázatos gesztuson, egy felszabadító biztatáson."

Nekem most Te kellettél! :)

Andi írta...

Sziasztok!

Azt tudjátok, hogy a közvetlen környezetünkben naponta legalább 20 ölelést kellene tennünk ami jó hatással bír a lelkünkre...? :))

xdittax írta...

Huh, én valamivel kevesebb számot ismerek, de nem is a számok a lényegek, ugye? ;)

Napi négy ölelés a túléléshez, 8 a szinten tartáshoz és 12 a lelki gyarapodáshoz.

Én szívesek leszek mindenkinek az egyik - akárhányból is. :)

Andi írta...

Én már is jobban érzem magam és az érzés kölcsönös :))

(f.é.) írta...

Drága csibéim,mind idefértek az én tollaim alá is.:)

;o) írta...

Gyakorló ölelő vagyok :o) - egész jól megy ;o)