2010. ápr. 5.

Legjobb barátok

Hogyan támogatja Zac Vanessát?

Az US magazin cikke a következőket írja - tetszeni fog:

Amikor a 21 éves Vanessa Hudgens a "A holnap női csillaga" díjat megkapta március 18-án a ShoWest díjátadón, senki nem volt büszkébb 5 éve meglévő kedvesénél, a 22 éves Zac Efronnál.

"Azt mondta, megtiszteltetés, hogy vele lehet." - fedte fel egy ismerős. “Szerinte [Vanessa] egyszerűen bámulatos." A pár lehet, hogy fiatal, de a forrás szerint "olyanok, mint egy idős házaspár."

3 megjegyzés:

Fant írta...

Időnként mindenki elcsodálkozik ezeken a dolgokon, pedig szerintem ez a szituáció is teljesen természetes és magától értetődő. Természetes, hogy büszke az ember arra akit szeret, mindenképpen, de különösen, ha valami jelentős eredményt ér el, rendes körülmények közt nincs ebben semmi extra tulajdonképpen.
Idős házaspár, hát persze, ami normális az már rögtön idős házaspáros, na jó, tudom én, hogy ez nem negatív felhangú, csak vicces kicsit :)
És szerencsére V-éktől megszoktuk az ilyesmit, ami persze nem jelenti azt, hogy nem jó olvasni :)

b írta...

Idős házaspár?? Nem hangzik valami pozitívan :)
Fant egyet tudok érteni veled a büszkeséggel kapcsolatban :)

LL írta...

Szerintem alap, hogy az ember büszke a párjára úgy általában, ha elért valamit, akkor meg főleg :)

A bulvár újra meg újra elcsodálkozik ezen, hogy egyszerűen nem tudnak újat mondani róluk, mert amit tudnának, az pont nem tartozik rájuk, ezért elővették ezt az idős házaspár-hasonlatot, csak hogy jelezzék, hogy unják. De ettől függetlenül az életben ez nem így van, hogy ilyen dolgokat megununk, sőt :)