2010. ápr. 28.

Erős, aranyos és szeretni való

Vanessa Hudgens új filmje, a "Beastly" közelgő megjelenése kapcsán legutóbb az MTV-vel ült le csevegni, ennek gyümölcse volt a múlt héten debütáló vadi új előzetes, és a következő két videó is, amelyben a filmről és benne lévő szerepéről beszél. :)


Vanessa, izgatottan várjuk a filmet!


V: Köszi!

Mondd el, miért döntöttél a film mellett! Ez az első igazi drámai filmed, ugye?

V: Igen, úgy értem, vannak benne drámai elemek, de inkább romantikus film, és én reménytelenül romantikus vagyok, szerintem nincs jobb egy jó romantikus filmnél, ez nagyon vonzott benne.

Oké. Mi a kedvenc romantikus filmed? Ez kapcsolódik hozzá valahogy?

V: A kedvenc romantikus filmem a Szerelmünk lapjai, mindig az jut eszembe erről a témáról. Nem tudom, hogy kapcsolódhat…

Biztos sírtál rajta…mint mindenki.

V: Igen, én is.

És szerinted a Beastly olyan film lesz?

V: Talán. Nem árulok el semmit, de vannak komoly pillanatok, látod Lindy-t, amikor nagyon közel kerül ahhoz, hogy elveszítsen valakit, akit szeret. Amikor forgattuk, én sírtam rajta.

Tényleg sírtál a forgatáson?

V: Igen, így volt megírva. Elég durva volt, aznap vagy 14 órát sírtam egyfolytában.

Te jó ég!

V: Igen… vicces volt!

Miért különleges a karaktered a Beastly-ben?

V: Ő nagyon erős lány, akinek nagyon sok mindent el kell viselnie, ugyanakkor vicces, mert az agya sokkal gyorsabb, mint a szája, szóval néha nem tudja abbahagyni a beszédet, nem tudom, milyen szó van erre… Szó szerint nem tudja abbahagyni, így furcsa helyzetekbe kerül. Egyébként aranyos, szeretni való karakter.

És ezt hogy oldottátok meg, a forgatókönyvben szerepeltek a rosszul ejtett szavak, vagy spontán megpróbáltál olyan gyorsan beszélni, ahogy csak tudsz?

V: Néhány jelenet részletesen ki volt dolgozva, de az egész az időzítéstől függ, Daniellel, a rendezővel kitaláltuk, hogy szemléltessük a különbséget az agya és a beszédének sebessége között.

Fordította: LL.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Én annyira nem rajongok a romantikus filmekért, de ez kivétel lesz mindenképp úgy érzem, a drámai részek megvalósításában jó lehetőség van, kíváncsi vagyok már nagyon a végeredményre.

A 14 óra sírás elég kedélyromboló lehet, egész nap a szomorú jeleneteket forgatni nem lehet egyszerű. Bár mondjuk legalább túl van rajta egyszerre.

Hm, szóval sokkal gyorsabb az agya, mint a szája, erre úgy tűnik kitaláltak valami frappánsat, várom mi lesz, jól hangzik ez is.

Köszi az interjút LL, tetszett, szép munka :)

xdittax írta...

Hmm, ha eddig nem lett volna szimpatikus Lindy karaktere, a könyv és a film beharangozása alapján, akkor most ezután a közös tulajdonság után már biztosan könnyedén fogok azonosulni a szereppel, amikor a filmet nézem és beleélem magam a cselekménybe.

Szerintem egyáltalán nem lesz majd nehéz, senkinek. Hiszen, "nincs jobb egy jó romantikus filmnél." És ez jó lesz! :)