2010. ápr. 22.

Most minden meg fog változni.

Vanessa Hudgens felfedi a Beastly trailert

Annak ellenére, hogy legfőbb rajongói azóta követik a filmmel kapcsolatos újdonságokat, mióta először bejelentették, ismét nyilvánosságra került néhány részlet Vanessa Hudgens nyári szerelemről szóló filmjével, a Beastly-vel kapcsolatban. Most minden meg fog változni.

Nem tudtam sokat róla,” ismerte be Hudgens, mikor a filmbeli partneréről, a 20 éves brit szívtipró Alex Pettyfer-ről kérdezték. „Először néhány nappal korábban futottunk össze véletlenül egy hivatalos eseményen, és kb. egy héttel később találkoztunk Daniellel (Barnz), amikor először tartottunk felolvasást. Nagyon jól elvoltunk, mindketten megkaptuk a szerepet, és nagyon jól szórakoztunk.

Az előzetes hosszabb betekintést enged a film „Szépség és a Szörnyeteg” által inspirált cselekményébe, amely Kyle (Pettyfer) történetét meséli el – egy arrogáns, de népszerű tini – akit egy átok kopasz, tetovált őrültté változtat. Amíg nem talál valakit, aki szereti ilyen külsővel, Kyle-nak elvonultan kell élnie.

Tényleg a zenén keresztül ismerkedtünk meg, szerintem ez mindig egyszerű módja annak, hogy megismerj valakit,” meséli Hudgens a kémiáról, ami szükséges volt Kyle és Lindy karaktere között – egy befelé forduló, rossz környezetben élő lány, aki meglátja a szépséget a szörnyetegben. „Nagyon vicces volt, mert a meghallgatáson nem vette ki a fülhallgatót a füléből. Egyszerűen otthagyta! És akkor megkérdeztem, hogy „Szóval mit hallgatsz?”

A Kings of Leon hozott össze minket, ő is szereti a Kings of Leont, én is a legnagyobb rajongójuk vagyok,” magyarázta Hudgens. „És néha, a jelenetek előtt a Hey There Delilah-t (a Plain White T-től) hallgattam, egy nagyon édes jelenet előtt is, mert szerintem fejben nagyon jól helyre tesz.

Miután a pár megismerte egymást, készen álltak arra, hogy együtt zenéljenek a képernyőn Neil Partck Harris (aki a trailerben Alex vak tanáraként tűnik fel) és Mary-Kate Olsen (a filmben gonosz boszorkaként szinte felismerhetetlen) oldalán.

Megőrzi a Szépség és a Szörnyeteg csontvázát, de az izmokat már mi építjük fel,” mondta Hudgens a filmről. „Átvettünk kisrészleteket az eredetiből, például az átváltozást, és azt, hogy találnod kell valakit, aki megtöri az átkot. De egy kicsit megcsavartuk, sötétebbé tettük, és beletettünk néhány furcsaságot, ami az eredetiben nem szerepelt.

Tehát most jó szórakozást a trailerhez – és pár röpke hónap múlva a maga teljességében élvezhetitek az ördögi szépséget.

A legjobb mód, hogy megnézd a Beastly-t, ha az én korosztályomhoz tartozol, vagy tinédzser vagy az, hogy magaddal viszed a barátod vagy a barátnőidet,” mondja Hudgens a tervekről július 30-ra. „Menjetek el valahová vacsorázni, vagy hívd át a barátaidat. Rendeljetek pizzát és innivalót, utána menjetek el a moziba. Mindenképp a barátaiddal menj, úgy sokkal jobb móka. És nagyon fogjátok élvezi a filmet.”


Kyle: Azért szavazzatok rám, mert én vagyok a gazdag, népszerű, jóképű srác? A pokolba, igen!

Kyle: Apám mindig azt mondta, hogy a népszerűség elsősorban a külsődtől függ.

Kyle: Nem vágod?

Lindy: Mit mondhatnék, nem vagyok oda a stílusért.

Tartsd távol magad a boszorkánytól!

Kendra: Hű, úgy tűnik, téged akarnak!

Kyle: Mindenki – kivéve téged.

Kendra: Képzeld el az életet nélkülük!

Kendra: Egy éved van, hogy találj valakit, aki szeret téged…

Kyle: Mi?!

Kendra: Vagy örökre így maradsz!

Kyle: Hogy?
Kendra: Pontosan ugyanolyan undorító kívülről, mint belülről.

Adrian: Apám bedugott ebbe a házba, hogy senki se lásson.

Adrian: Ki vagy?

Will: Mary Poppins. A tanár. De ne aggódj, nem látok.

Adrian: Üdv a pokolban!

Will: Üdv!

Sloan Alberts: Örülök, hogy Kyle lelépett!!!

Trey Madison: Ámen!!!

Adrian: Utáltak…

Adrian: Kérlek, mulaszd el, megtanultam a leckét!

Kendra: Nem tanultál semmit! Találj valakit, aki jobban lát nálad!

Lindy apja: Add ide!

Lindy: Maradj távol!

Lindy: Minek a maszk?!

Adrian: Nem akarlak megijeszteni!

Lindy: Ez a símaszk önmagában is ijesztő! Miért vagyok itt?

Adrian: Meg kell védjelek!

Adrian: Kell valami, ami tetszik neki.

Zola: Az a legjobb, ha önmagad vagy!

Adrian: A mostani, vagy a bunkó, aki voltam?

Zola: Az, aki rejtőzik benned!

Lindy: Szóval találkozunk egyszer igazából is?

Adrian: Jó ijesztő, ugye?
Lindy: Láttam rosszabbat is.

Adrian: Elviszem az üvegházba.

Will: Nagyon szereti a rózsákat.

Lindy: Ez király!

Adrian: Gondoltam, mutatok valamit magamból, ami nem undorító.

Adrian: Elvihetlek magammal a városba?

Adrian: Adj még időt!

Kendra: Nem tehetek semmit! Sajnálom!

Lindy: Te vagy a legszebb ember, akivel valaha találkoztam!

Fordította: LL.

5 megjegyzés:

Fant írta...

Az előzetes maximálisan odatesz! Számomra hibátlan, nem esnek abba a csapdába, hogy túlzottan ráépítsék a leghíresebb színészre, vagy akár a főszereplőkre, mindenkiből láthatunk valamennyit, szóval mindennel együtt maxpontos nálam. Nagyon úgy tűnik, hogy jó úton jár a film, talán most nem kiabálom el. A sötét tónus már most nagyon tetszik benne, és nagyon nagy lehetőség van ilyen részről a filmben.
Amúgy Adrian a nagyvásznon igazán durva hatású lesz szerintem :)
NPH karakterének bemutatkozása frenetikus, Mary Poppins, kész :))

V-vel is mindig történik valami, sima meghallgatása nem sűrűn van, bár most Alex volt lazább, mint az átlag :)) De érdekes, hogy zeneileg ilyen nagy lett az összhang, szerencsés egybeesés.

A tippje a mozizásra abszolút ül, azzal együtt, hogy egyedül nem jó mozizni, már a körülmények amiket mond is kedvet csinálnak a filmhez :) Nem mellesleg kreatív a csaj, mert ilyen ügyesen burkoltan mondja, hogy menjenek el minél többen megnézni :) Csak az a kár, hogy októberig kell várnunk, hogy láthassuk.

Köszi a fordot LL, szép munka! És exkluzív mindenképp:)

(f.é.) írta...

Királyság ez az előzetes,hát még maga a teljes egész.:)
Erre már régen rácuppantam,és nem is eresztem el.:)

Névtelen írta...

Szívesen :)

Szerintem is minden szempontból maxpontos, nem mond túl sokat a filmről, csak fokozza a várakozást, és a könyv alapján a feeling is el van találva.
A rendező szerint a film a látványra is épít, szóval a Szörnyeteg nagyon brutál lesz szerintem.

A KoL nagyon népszerű az én ismerőseim körében is :)

Még van V-nek sztorija meghallgatásról, gondolom, hamarosan az is kikerül :)

Alapvetően egyedül mozizni nem feelinges, de ilyen jellegű filmek esetén sokkal inkább ajánlott, hogy társas program legyen belőle :)

A Mesélő mindenbe a számokat kavarja, hihetetlen, és mi lesz akkor, ha nem mindenki úgy gondolkodik? :D

Fant írta...

Á, LL, na jó, nem biztos, hogy mindenkinek az első gondolata a számok, de a második vagy a harmadik már valószínűleg, szóval nem lesz hézag :))
Bár mondjuk, ha jobban belegondolok, lehet, hogy csak én gondolom úgy, hogy a számokat keverte ide V, valószínűbb, hogy csak arra célzott, hogy ez a film mindenképp társas program kell legyen :) De akkor reménytelen vagyok szinte :D

Fant írta...

Mármint a számokkal való hadonászásom tekintetében - de ez a meséből is kiderül majd holnap vagy holnapután :D