2010. ápr. 8.

Stílusos és ravasz

3 szó. Neil Patrick Harris. És a fél világ, ha nem az egész, mindentudóan elmosolyodik. Amerikai egyik első számú kedvence és büszkesége legközelebb Daniel Barnz nyáron kijövő filmjében fogja még jobban magába bolondítani rajongóit.

"A film címe 'Beastly' és szerintem az MTV rajongói szeretni fogják. Ez a 'Szépség és a Szörnyeteg' mai, modern szemléletben. Előadásmódjában pedig stílusos és nagyon ravasz." - adta tudtunkra a végtelenül karizmatikus [*szerk. - ezt nem én találtam ki, de határozottan támogatom! ;)] amerikai színész a Las Vegasban készült MTV-s interjújában.

"Mary-Kate Olsen egy mellékszereplő; Vanessa Hudgens a főszereplő - ő ragyogó, szuper tehetséges és a legklasszabb csaj, akivel valaha találkozni szeretnél; Alex Pettyfer is benne van — egy új srác, brit, nagyszerű és szintén szuper tehetséges." - jellemezte színésztársait a férfi, akit egyszerűen csak NPH-ként ismer és imád a világ. "És én egy vak hapsit játszok."

"Alex karakterére olyan átkot bocsátanak, ami fizikailag csúnyává teszi, és meg kell tanulnia, mi az igazi szépség." - magyarázta. "Az apja bezárja őt egy lakásba, és én vagyok a tanító, akit felbérel, hogy tanítsa, és én vak vagyok. Szóval, ennél fogva én nem látom a csúnyaságát."


"Van egy egyfajta közös vonásom vele, hiszen nekem is van egy fizikai fogyatékosságom, amin túl kell lépnem." - mondta a színész, akinek ez az első drámai szerepe közel fél évtizede. "Szóval megtanítom egy dologra... vagy kettőre."

A 150 éves történet legújabb, a tengerentúlon július 30-án megjelenő adaptációjában Alex Pettyfer reménytelenül öntelt karakterére olyan átkot helyeznek, amely egy igazi szörnyeteggé változtatja át. Mr. Harris pedig egy olyan kulcsfigura bőrébe bújik, aki segít neki és megtanítja az élet igazi szépségeit felfedezni - és hosszú idő óta ez az első komoly alakítása...

"Igen, ez szép. Mármint általában ezek a tinifilmek tele vannak, tudod, maszturbációs poénokkal, de ez egy nagyon ízléses film, igazából." - ígérte. "Nagyszerűnek tűnik. Szerintem a színészi játékok erősek. Szerintem jobb, mint az átlagos tinifilmek."

És hogy melyik a kedvenc jelenete a filmből? Nos, nehéz kérdés. Főleg annak, aki épp az interjút megelőző estén látta filmet, így tele van a feje egy csomó lehetséges nyertes jelenettel. ;)

"Szerintem nagyszerű látni, ahogy Alex - aki a főszereplő srácot játssza - megpróbálja megnyerni Vanessa karakterét, mivel ő is a lakásába kerül; és egy egész filmjelenet van arról, ahogy ajándékokat ad neki és reméli, hogy meg fog tetszeni neki, de nem - ez nagyon "Szépség és a Szörnyeteg". Nagyon sokatmondó és édes. Nagyszerű randira való film lesz."

De nincs benne éneklés. Azt más napokra tartogatja... :)

Forrás: MTV.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Azok a más napok emberek!! Csekkoljátok a JJJ-t! NPH rendezi a Rent musicalt és V a női főszereplő!! Fantasztikus, nekem az év híre! Remélem Ditta nagyon-nagyon hamar rátalál! :)

b írta...

rég volt bulvár