2010. aug. 31.

Apróságok a nyárban

Kedves Olvasóim! :)

Ez is egy olyan bejegyzés, amit kezdünk megszokni és talán előre várni - és nem szeretném ha ez megváltozna. Így ez évben is - ebben az eseménydús 2010-ben is - engedjétek meg, hogy írjak néhányt sort arról, ami történt és arról, ami történni fog.

Mert éppenséggel azoknak a szavaknak, mint "egyenruha-vasalás" vagy "bepakolás" kellene szerepelnie a képzeletbeli még-feltétlenül-csináld-meg-szeptember-elseje-előtt teendők listáján, ám ebben a pillanatban én ezt tartom kiemelten fontosnak, és tudom, hogy egy cseppet sem fogom megbánni. :)

Pedig nekem sem sikerül minden esetben megbánás nélkül élnem az életemet, és visszagondolva ez a nyár sem úgy alakult, ahogy igazán szerettem volna. Itt a blogon sem. Így rengeteg minden elmaradt ez alatt a pár meleg hónap alatt. Fontos dolgok és apróságok - Zanessa és én is.

Amíg Nekik remélhetőleg (és Nektek természetesen) nagyszerű és varázslatos nyaru/atok volt, én további családi gondokkal vágok bele az utolsó gimnazista évemben, mert végzős lettem. Így, bár szemernyi örömet sem okoz leírni, további türelmet és elfogadást kérnék Tőletek - mert nem tudom mit tartogat nekünk a Jóisten, de én mindig bízok a legjobbakban (annak ellenére, hogy még mindig semmi jó hírt nem kaptam a gépemről). Őszintén megvallom, hogy jelenleg kevésbé félek a negyedik évtől, mint attól, ami az egész nyaramat - vagy évemet - beárnyékolta - veszteségek és betegségek - de ha még érdemesnek találtok arra és engeditek még mindig adnék magamból egy keveset és oh-so-cute párosunkból, Zanessából is... :)

Például az augusztusi hiányosságok kárpótlását a legegyszerűbb módon, néhány válogatott képpel, minden kommentár nélkül. Egyszerűen csak Ők.






Live In Love ×××

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi szépen ezt a kis ,,irományt'' , egyértelmű hogy neked sincs mindig időt ezt az egészet csinálni ,de bízom benne hogy továbbra is sikerülni fog . :)

És gratulálok ahhoz hogy végzős vagy ;)
Én majd csak jövőre fogok az lenni , de most még elég csak hogy 3.-os vagyok :D
A képeken pedig..........(L)
Nagyon jól megfogalmaztad , csak ŐK :)

xdittax írta...

Akkor most is megpróbálok jól fogalmazni: egyszerűen csak köszönöm szépen kedves Névtelen! :)

Jóérzéssel tölt el, amit írtál, és Neked is, ahogy mindenki másnak is, akit érint a szeptember 1-jei "időszámítás": különleges és tartalmas évet kívánok, jó hangulatot, remek lehetőségeket és sok sikert! :)
Ditta×××

Fant írta...

Te Ditta, basszus, lassan a Pentagonnal vagy a NASA-val kellene felvenned a kapcsolatot gép ügyben, ennyi idő alatt az ő szupergépeikbe is érkezik alkatrész, bele sem merek gondolni milyen brutál géped van neked otthon :)
És esetleg van már publikus terved a hogyan továbbról, már ami a továbbtanulást illeti?

Részemről is egy apróság, ha már azoknál tartunk: csak a formaság kedvéért jelzem, hogy ezen a hétvégén nem lesz mese, majd jövő hétre várható sztori, akkor már a magyar számokkal.
Addig is, holnaptól nézhető a CSC.