2010. okt. 17.

Vanessa szigetlakó lehet

Nagyon-nagyon régen vártunk már valami hasonló hírre, és most végre megérkezett egy komolynak tűnő (de még mindig csak) pletyka arra vonatkozólag, mi lesz a 21 éves Vanessa Hudgens következő filmes dobása.

A The Hollywood Reporter legfrissebb hírei szerint a hosszabb idő óta nem forgató Vanessa már közel jár ahhoz, hogy leszignáljon a “Journey 2: The Mysterious Island“ című film női főszerepére.

A film, ami kb. magyarul annyit tesz: "Utazás 2: A titokzatos sziget" a 2008-ban megjelent 3D-s családi, kalandfilm, az "Utazás a Föld középpontja felé" folytatása.

A filmet új rendező, Brad Peyton irányítja, de visszatér a 18 éves Josh Hutcherson a főszerepben, hogy megismételje szerepét az ifjú felfedezőként, Sean Andersonként, aki azzal a szándékkal érkezik egy mitikus szigetre érkezik, hogy felkutassa eltűnt nagyapját. Ebben segítségére lesz Dwayne "The Rock" Johnson karaktere, a nagyapát pedig nem más, mint Micheal Caine fogja alakítani.

A New Line/Warner Bros. produkciójában Vanessa egy Csendes-óceáni lányt játszana, aki belekeveredik a kalandokba és természetesen végül szerelembe esik az unokával.

A forgatás megkezdése október végére van kiírva, ami azt jelenti, hogy napokon belül kiderül, a mi lányunk részt vesz-e benne Észak-Karolinában és Hawaiiin. Ahol egyébként éppen tartózkodik Gina mamával és húgával, Stellával... bár eddig mindössze néhány candid képen kívül, amikor is egy hotelben lógatja a lábát, annyit tudunk, hogy Zach Gilford, Christina Aguilera és Shenae Grimes mellett részt vett a The Waikiki EDITION nevű új hotel megnyitó hétvégéjén, október 15-én, illetve október 16-án. A kérdés már csak az, meddig marad...

A kanadai rendező legismertebb alkotása eddig mellesleg a Kutyák és macskák 2. része, és a jelenlegi kitűzés szerint 2011. szeptember 23-án az USÁban újabb folytatással mutathatja meg képességeit. Vajon Vanessával? Mit gondoltok?

Számomra izgalmas hír, hiszen régen dolgozott már igazán Nessa, és már nagyon drukkoltam azért, hogy történjen valami. Esetleges munkatársai nevei sem hangzanak rosszul, ráadásul az első film, amihez még nem volt szerencsém, is felületes tájékozódásom alapján sikeresnek mondható, mégis akad bennem némi megmagyarázhatatlan ellenérzés a színvonallal kapcsolatban. Maga a Verne Gyula történet azonban tisztán ígéri a gyermeki, ámulatba ejtő kalandokat és egy könnyed kikapcsolódási lehetőséget. El tudom képzelni V-t egy igazi harcos, egzotikus lányként, és ha ez az a projekt, amire eddig várt, hogy belerakhassa szívét-lelkét, akkor azt mondom: igen, úgy legyen. :)

Forrás: ZA Angel's, IMDb; Movies.About.

5 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Ó!!
Nagyszerű hír(eke)t hoztál a mai napon kedves szerkesztőnk!:)
Amúgy pedig erről a filmes dologról
pontosssan leírtad azt,ami bennem is megfogalmazódni látszott.:)
A vesémig látsz szívem.:))

LL írta...

Én az eddigi források alapján 99% valószínűségűnek találom a hírt, mert szerintem egy szálloda megnyitása miatt V nem utazna Hawaii-ra. Mondjuk nem lehet tudni, arra is volt példa, hogy Z egy fotózás miatt ment LA-ből New Yorkba. Szóval mindenképp meg kéne nézni az első részét a filmnek, hogy véleményt tudjunk alkotni, igyekszem ezt a következő hónap folyamán besúvasztani valahova. Az új műfaj alapján én is támogatom V-t a döntésben, kalandfilmben még nem szerepel, egyedül a rendező az, aki aggaszt a Kutyák és macskák gyászos kritikái miatt. De utána kell járni mindennek.

Ha hosszútávon belegondolunk, az egész HSM-trióból az járt legjobban, akitől a legkevésbé vártuk volna: V. Jövőre, ha minden igaz, lesz egy akciófilmje, egy romantikus filmje és egy kalandfilmje is. Kár, hogy idén így kiszúrt vele a CBS, bár a Rentet így is hatalmas sikerként könyvelhetjük el, ha az év többi részében lógatta is a lábát V. Talán egy művészfilm hiányzik, és akkor tényleg elmondható, hogy minden oldalról megmutatta magát, szegény Z-vel ellentétben, aki a CSC-vel nagyon befürdött önhibáján kívül. De Ashley még jobban, ő nagyon rosszul választott a HSM után közvetlenül, nem tudom, milyen szálak vonzhatták az ufókhoz. Ti mit gondoltok?

(f.é.) írta...

Helló!

Hát nem is tudom LL.:)
Hirtelen több minden jár a fejemben ezzel a kalandfilmmel kapcsolatban,de abban mindenesetre osztom a véleményt,hogy Vanessa az eddigi munkáival nem okozott csalódást sem nekem,sem pediglen magának.:)És az is tuti,hogy szépen eléldegél a drága,habár az adót neki is be kell fizetni,s filléres gondjai miatt nem fáj a feje.:))

De vissza a mesébe,illetve a kalandba.:)
Az efféle tárházat részemre már kimerítették. Már túl gejl,túl agyament,telis-tele nevetséges hülyeségekkel.Valahogy elveszett az a régi varázs,helyébe sokszor elmeroggyantnak nézik a film nézőjét,vagyis vannak kételyeim ezzel kapcsolatban.:)De mint mindig,most is nyitott vagyok erre,a kételytől független.:)
Amúgy az ötlet nem rossz,csupán a megfelelő kalandot kellene hozzáválasztani.:)

LL írta...

A valószínűség már 100%!

F. é, értem, mire gondolsz, a mai kalandfilmek egy része tényleg nagyon durván őrült, bár nem számítok nagy filmnézőnek, de én is leginkább a nagy nevű filmekben bízom ebben a műfajban, mint a Robin Hood vagy az Indiana Jones. Elvileg a film lazán követi a Verne-féle Rejtelmes sziget cselekményét, ami jó hír :) De a legjobb, ha tényleg csekkoljuk az előző részt.

Fant írta...

Mindenképpen látnunk kell majd az első részt, annyi biztos, hogy 241,995,151 dollárt hozott összesen 60 milliós büdzséből, a kritikusok szerint 77%-os, úgyhogy sikeres első film után száll be V a folytatásba :)

Nagyon örülök ennek a projektnek, ideje volt már az új szerepnek, az külön tetszik, hogy újabb műfaj, érdekes nagyon, hogy V valahogy elkerüli azokat a csapdákat, amibe Z sajnos beleesik, ő úgy tűnik tényleg meg tudja valósítani, hogy különböző szerepekben mutassa meg magát. 2011 az ő éve lesz, három totál különböző film, ennél jobb már nem is lehet szerintem :)

Szerintem is, a "final negotiations" kifejezés már 99%-ot jelentett, és ami külön érdekes az egésszel, hogy nem volt semmi pletyka, full titokban történt az egész.

Igen, F.é. az adót V-nek is be kell csengetni, de hát szemmel láthatóan nem igazán aggasztja ez a tény :)) Persze azért Hawaii-ra átruccanni még neki is luxusnak tűnik csak egy szállodanyitás miatt :)

Amúgy igazatok van, tényleg sok elborult, idióta film van, kevés a szépen elmesélt sztori, de ha megnézitek ez már a rajzfilmeknél kezdődik, elszálltak azokkal is, akkor nincs is mit várnunk a rendes filmektől szinte.
Reméljük ez a rendező jó mesélő lesz, mert az alapsztori nem tűnik rossznak :)

Ashley valahol eltűnt nagyon, az az ufós őrület jól megalapozta a karrierjét, nem is értem miért kellett elvállalni egy akkora ökörséget...
V meg tényleg a legjobban jár, ha a Rent-et is számítjuk, tényleg csak a dráma meg a művészfilm maradt vissza neki a műfajok közül. Z-nek a MAOW miatt elnézem a CSC-t, nálam így egyenlíti ki magát V-hez képest.

Egy kis egészséges szkeptikusság nem árt, inkább kellemesen csalódjunk :)