2010. okt. 9.

Az ausztrálok kedvencei is

Mint bárhol a világon, Ausztráliában is szeretik s értékelik Zac Efron és Vanessa Hudgens szerelmi párosát. Ők ketten akkor találkoztak először, amikor azt a bizonyos "High School Musical" című filmet kezdték forgatni 2005-ben. És 5 évvel utána, még mindig egy párt alkotnak. Szerelmeset, és nagyon szeretettet.

Olyannyira, hogy a 2010-es Ausztrál Nickelodeon Kids' Choice Awards díjátadón, amit a 8. alkalommal tartottak meg tegnap, október 8-án a Sydney Entertainment Centre-ben is kifejezték rajongásukat irántuk.

A Zanessaként emlegetett pár egy kategóriában volt a vámpíros Robert Pattinson és Kristen Stewart, a friss házas Orlando Bloom és Miranda Kerr, valamint a szintén közös filmen keresztül egymásra talált Liam Hemsworth és Miley Cyrus kettősével. De ők érdemelték ki a szavazatok alapján a Leghelyesebb pár címét!
“Leghelyesebb pár: Zac Efron és Vanessa Hudgens

Zac Efron és Vanessa Hudgens először 2005-ben a High School Musical forgatásán találkoztak. Három közös film, és ez a híres pár még mindig együtt öt év után is!”
A Nickelodeon ausztrál KCA "kiadás" levezénylésének a már említett Liam Hemsworth tett eleget, miközben a fiataloknak szóló gálán fellépett a Short Stack, Amy Meredith, Cody Simpson és Justice Crew is.

Forrás: Nickelodeon KCA 2010.

4 megjegyzés:

LL írta...

Érdekes a bejegyzés témája, mármint számomra az a része, hogy döntsük el, melyik pár az "aranyosabb", kiknek van több esélyük, így a világ másik végéről, hisz ennél távolabb nem is lehetnénk tőlük. Nem tudom, szerintem senkinek nem feladata, hogy az ilyeneket megítéljék, főleg nem a gyerekeknek, ahogy a díjátadó neve is mutatja. Kettőjükre tartozik a kapcsolatuk, senki másra. És ami külön vicces, hogy friss házasokat, ilyen rég együtt lévő párt, mint ők, egy kategóriába hoznak egy olyan kislánnyal, mint Miley (legalábbis a viselkedése alapján) - aki ha jól tudom, azóta már szakított azzal a sráccal, aztán újra összejött, vagy hogy.

Mindenesetre egyértelműen pozitív, hogy ennyire népszerűek Ausztráliában. :)

Fant írta...

Igen, a lényeg az egésszel, hogy helyén kezeljük a díjat, nyilván maximálisan komolyan vehetetlen, úgyhogy csak egy mosolyt érdemel az egész. Az mondjuk meglepett, hogy a Twilight hatása odáig nem jutott el. Egyértelmű, hogy a kapcsolatuk csak kettőjük dolga, és én sem vagyok híve az ilyen díjaknak abszolút, a komoly részét a gyerekek nem érthetik, de nem is agyalnak rajta szerintem. Tény, hogy valamiért extra mód kedvelik ott V-t és Z-t, gondolom a pozitív kisugárzásuk lehet az oka :)

xdittax írta...

És így elég azt észrevennünk és értékelnünk, hogy valami ott is megérintette az emberekgyerekeket, valami abból, ami miatt mi is részben itt vagyunk. :)

LL írta...

Ez pont a kulcsszó: a gyerekeket :D Akik még nem látják, hogy fizikailag és látószög szempontjából mennyire távol vannak tőlük.