2010. okt. 29.

Kristin Davis is utazik

A tisztelt publikum felé csöndesen telnek kedvenceink napjai, ezt kár is lenne tagadni.

De szomorkodnunk nem kell, mert meg van az okuk rá. Vanessa Hudgens, ahogy kedvese, Zac Efron is, nem rejtőzködik, hanem egy film forgatásán dolgozik.

Ez pedig az "Utazás a Föld középpontja felé" folytatása, amely a "Journey 2: The Mysterious Island" címet viseli.

A rendező Brad Peyton, aki olyan színészekkel dolgozik V mellett, mint Josh Hutcherson, Dwayne Johnson és Micheal Caine.

Pár napja azonban még egy ismert nevet listáztak a film mellé, amelyet jelenleg Hawaiiin forgatnak. A második részben ugyanis szerepelni fog Kristin Davis színésznő is, akit kétségkívül a kultikus Szex és New York sorozatból és filmek ismernek a legtöbben.

A 45 éves Kristin fogja játszani Dwayne Johnson karakterének korábbi szerelmét, aki ezt tetőzve ráadásul Sean Anderson (Josh H.) édesanyja. A fiatal srác a történet szerint egy titokzatos és szörnyekkel teli szigetre érkezik, hogy felkutassa eltűnt nagyapját (Micheal Caine).

A filmet úgy tervezik, hogy 2011. szeptember 23-án jelentetik meg az amerikai mozikban, 2D, 3D és IMAX 3D formátumban egyaránt.

Forrás: ComingSoon.Net.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Micsoda összefonódások kérem szépen :D
Szóval egy újabb film, amiben nem V a leghíresebb, ez tetszik. Külön érdekes, hogy többeket egészen más jellegű filmekből ismerhetünk.
Jó kis sztori lesz ez, ha hozza a kritikusoknál az első film színvonalát már elégedettek lehetünk. Kíváncsian várom. Jövőre dömping lesz :)

Nagy divat a 3D, szinte egyértelmű, hogy olyan lesz ez, mondjuk a várható látványvilág indokolja.
Érdekes, hogy Nolan a Sötét Film folytatásával majd kifejezetten nem áll be ebbe a sorba :D
Ahogy persze Snyder sem a Sucker Punch-al :)

A Szerkesztőnek jelezném, hogy az előző bejegyzésnél a kommentemben egy elírásra céloztam :)

xdittax írta...

Uramisten Fant, ennél diszkrétebb már nem is lehetnél..! :) Én meg csak ráncoltam a homlokomat, hogy vajon mire gondolhattál, aztán úgy döntöttem, úgy teszek, mintha érteném. De nem igazán jött be! :) Csak most. Nem is árulom el, mennyi idő után... ;)