2010. okt. 24.

Forognak a kamerák

Múlt héten hallhattunk róla először, az akkor még pletykaként kezelendő hírt, Vanessa Hudgens új filmbe kezd! És valóban erre számos különféle megerősítés érkezett, és saját szavain kívül mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint az, hogy a napokban, október 21-én meg is örökítették a "Journey 2: The Mysterious Island" forgatási helyszínén.

Az ifjú Josh Hutchersonnal szemben ő alakítja majd az "Utazás a Föld középpontja felé" című kalandfilm folytatásában a női főszereplőt. A forgatások a hírekkel megegyezően a héten megkezdődtek Hawaiiin, erről tanúskodnak ezek a képek!


Ám nem egyedül ő kezdett munkálkodni egy vadonatúj filmen! Így tesz párja, a szülinapos Zac Efron is, aki jelenleg Louisianában tartózkodik a "The Lucky One" forgatása miatt. A Nicholas Sparks "Szerencsecsillag" című regényén alapuló filmben a 23 éves színész egy Logan nevű katonát játszik, aki iraki szolgálata alatt talál egy fényképet egy nőről. Ezután a fotó mindig szerencsét hoz neki, és a férfi úgy dönt, felkutatja az ismeretlent.

Ezt a hölgyet Taylor Schilling fogja megformálni, egy 26 éves bostoni születésű színésznő, akit leginkább a Mercy angyalai című kórházas sorozatból lehet ismerni.


Forrás: IMDb; Just Jared Jr.

3 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Hátakkor mese nincs,utaznunk kell a föld középpontja felé.:)
Csekkolnom kell az első részt ahhoz,hogy tudomást szerezzek ennek a dolognak a mibenlétéről.

A szerencsecsillag viszont ránk is mosolyog!!:))
Na ezt már most elkönyveltem az átütő siker rublikámba,ami óriásit is fog durranni!:)Adott egy fenomenális író,egy(ugyancsak)
fenomenális (sokszorosan) sztorival,és ez nem szülhet mást,csakis a fenomenális sikert.

Fant írta...

A Szerencsecsillag sztorijára kíváncsi vagyok, valószínűleg elolvasom valamikor a könyvet.

V nem totojázik, nem is hagy időt agyalni, máris munkához lát, helyes, ráfért már a meló, nyár vége óta pihenő van, érdekes lesz az a film.

Elutazom én is a Föld középpontja felé hamarosan, a film már lenn van, a listámon meg fenn :) Amúgy F.é., ha jól emlékszem a CSC-nél is hasonlóan lelkes voltál :) Elárulod, hogy tetszett végül az a film?

(f.é.) írta...

Helló!
Hát persze,hogy lelkes vagyok,és voltam,meg amúgy mindig is az vagyok!:) Ami pedig a CSC-t illeti,jelenleg még adósa vagyok magamnak vele.:)
Ha meglesz ígérem beszámolok róla neked Fant barátom!:)