2010. okt. 30.

III. Születésnapos a blog!

2007-ben startolt. 2008-ban az első, 2009-ben a második, és idén, 2010-ben harmadik éves lett eme egyszerű blog, az Oh-So-Cute-Zanessa.

Így van. Pár hete még azon csodálkoztam, hogy egyik kedvencünk születésnapja elérkezett, most meg már azon ámuldozom, hogy maga ez az oldal is egy évet öregedett. És talán nem csak a számok tekintetében, de hát az nem is az én terepem. ;)

Az enyém sokkal inkább az, különösen most, hogy mindig, az elmúlt esztendők alatt keletkezett minden egyes bejegyzésben is, kimutassam hálámat Nektek, és mindent, amit itt teszek, Értetek tegyem.

Szeretném ha ezt újra nyomatékosíthatnám mielőtt még elkezdődne a tobzódás... :) Nagyon nagy köszönettel tartozom Nektek azért, hogy még mindig itt vagytok, és hogy azt a kicsit is, amit még nyújtani tudok, értékelitek és saját magatokat hozzáteszitek. Nem mondhatnám, hogy ez a harmadik esztendő a legeredményesebb lett volna, de itt voltunk, tanultunk, tapasztaltunk, nevettünk, sírtunk, és hogy megmutassam pozitív szemléletem, ami azért az együtt eltöltött idő alatt nem sokat változott remélem, azt javaslom, vágjunk bele a negyedikbe!

Ha lehetséges, újra együtt, ahogy tettük eddig is. Nem számít mi jön, hogy lesz, következik egy újabb, és az Oh-So-Cute-Zanessa a teddy macinkkal továbbra is itt lesz! És ha mindez szerintetek némi - legalább egy kicsi - ünneplésre ad okot, akkor kérlek köszöntsük együtt a blogot, de legfőképpen egymást! :)

From Me To You

8 megjegyzés:

b írta...

Ditta rajtam nem múlik a 4. év ;) :P

Köszönöm az elmúlt 3 évet neked, és ami munkát, fáradságot bele tettél, többed magaddal együtt. Köszönöm NEKTEK! Jó ide járni, és olvasni :)
Kiemelném LL-t, mert muszáj :)) :D
Fantot is, mert ő is hozzátett a bloghoz, nem is keveset :D
Boldog szülinapot a blognak :D

;o) írta...

Isten éltessen téged is és blogodat is szeretetben, bőségben még nagyon sokáig!
Millió piszi és ölelés!
;o)

;o) írta...

...na jó, legyen puszi....
;o)

dorka írta...

ÓÓÓ, grat :D még mindig eszméletlen a blog :)

(f.é.) írta...

Ó,hát én is gratulálnék ehhez a jeles naphoz!:))
Köszi Ditta,hogy vagy,mert bizony jó ide "hazajönni"!:))

LL írta...

Happy b'day! Kíváncsian várom, hogy fog beilleszkedni ez a negyedik év a sorba. :D

b, a kiemelés már max csak múlt időben helytálló, azért kösz :)

Fant írta...

Boldog szülinapot kívánok én is a blognak! A negyedik évet szintén kíváncsian várom - azt kívánom az hasonlítson a második évre inkább, úgyhogy hajrá :)

Múlt idő vagy sem, ez most a harmadik évnek szól, tehát jogos :D

xdittax írta...

Isten éltessen mindannyiunkat, aki ki lett emelve, aki nem, mindannyian megérdemeljük. De a saját részemet én is nagyon köszönöm Nektek! :)

Őszintén, azt hiszem én is beállok a kíváncsiak sorába, hasonlóan a kívánságokkal és bizakodásokkal. Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz könnyű, ahogy azt nyár végén is megosztottam Veletek, hiszen az érettségi lesz az, ami előreláthatólag a legjobban hatással lesz az életemnek ezen évére, s úgy tűnik, mintha magammal versenyeznék, de Bennetek bízom, úgyhogy baj nem lehet. :)

Még egyszer köszönök mindent, szép napokat! Ditta×××