2010. okt. 6.

Guess Seductive

Igaz, hogy mostanában a fiatal hölgy nem filmek készítésével foglalatoskodik, de azért tétlen sem marad egészen.

Hol jótékonysági rendezvényen vesz részt - ilyen volt szeptember 10-én a Stand Up To Cancer telefonos műsor, ahol Vanessa Hudgens is a kagyló végén fogadta a rák elleni küzdelemhez gyűjtött felajánlásokat - , hol ő is nézőként jelenik meg egy filmbemutatón - ahol együtt támogatta kollégaival és barátnőivel Zack Snyder új filmjét, a 3D-ben bemutatott Az őrzők legendáját, hol pedig koncerteket látogat - ahogy tette az AXE Music One Night Only koncertsorozat keretében szeptember 21-én a Weezer koncerten Los Angelesben.

De szeptember utolsó napjaiban, pontosan szeptember 29-én, egy hete, nem vendégként vette ki a részét a jóból, hanem ő vállalta a háziasszonyi szerepet a The Colony-ban tartott új Guess illat megjelenési partiján.

A 21 éves színésznő, aki saját bevallása szerint nagyon szeretne a Guessnak modellkedni, egy ‘ Guess by Marciano fekete ruhát viselve azt ünnepelte a megjelentekkel, hogy a "Seductive"(= csábító) névre keresztelt parfüm boltokba kerül. Legjobb barátnője, Brittany Snow mellett megjelent Alyssa Miller, Solange Knowles, Mark Salling, Harry Shum, Jr., Cassie Scerbo, Italia Ricci és Aj Michalka is.

Képeket a buliról ITT találtok, de IDE kattintva egy fantasztikus portrésorozatot is megnézhettek a két csábítóról, Vanessáról és Brittanyről!

Az este azonban nem volt hatással a barna hajú szépségre, másnap, szeptember 30-án megjelent a Planet Blue Pray for Mother Nature kollekció indulási partiján is, ahol a márka tervezőjével, Chip Fosterrel töltötte az idejét. A designer pedig segített is neki kiválasztani a tökéletes farmert új darabjai közül. A bevétel egy részét egyébként a termékek megvásárlásból a Heal The Bay kezdeményezés támogatására fordítják. A Heal The Bay a Santa Monica-i öböl gyógyítását szolgálja, ami korábban rengeteg veszéllyel fenyegette az embereket és az egész élővilágot.

Erről az eseményről néhány képet ITT találhattok!

Forrás: ZA Angel's; Just Jared Jr., Vanessa-Hudgens.Com.

Nincsenek megjegyzések: