2009. aug. 22.

3 Twilight, 3 Sucker Punch lány

A JJJ olvasója, Jessica piszkosul mázlis... persze mindenkire ezt mondjuk, akinek sikerül elcsípnie Zac Efron-t, vagy Vanessa Hudgens-t, vagy ami még jobb: mindkettőjüket, az utcán, meccsen, boltban, koncerten, fesztiválon, étteremben, moziban, akárhol - de ez a fiatal hölgy most nem kettőjüket pillantotta meg egy szép péntek délután, hanem csak nőnemű kedvencünket - de kárpótlásul, további nőcsokorral is találkozhatott.

Ma a barátom és én vásárolni mentünk Vancouver belvárosába, és az első üzlet, ahova bementünk, az Urban Outfitters volt. 5 perc nézelődés után, megláttam Emily Browning-ot. Utána rájöttem, Nikki Reed, Elizabeth Reaser és Jamie Chung volt vele! Egy pillanattal később megláttam Vanessát és Ashley Greene-t! Ott voltak az üzlet közepén. Más lányok csak Vanessát ismerték föl és csak velük fényképezkedtek, és szerintem senkinek nem tűnt fel, hogy a Twilight-os színésznők vele voltak.

Nemcsak, hogy a Twilight-os színésznők, azaz Nikki Reed, Elizabeth Reaser és Ashley Greene, hanem Sucker Punch-beli kolléganői is, a szőke főszereplőnő, Emily Browning és Jamie Chung, aki egy Amber nevű lány bőrébe bújik. Micsoda hónapok elé nézünk, ebből a szempontból is! Ez aztán a társaság! Ultrakafa! :))

Annyira király volt látni, hogy két különböző szereplőgárda, akik éppen egyidőben forgatnak Vancouverben, összejönnek, együtt lógnak és együtt mennek vásárolgatni. Nagyon féltem megzavarni őket, és fényképet kérni, de végül megkértem Vanessát, Emily-t és Nikki-t. Mindannyian szuperkedvesek voltak, különösen Nikki! - szólt a beszámoló.

Forrás és további képek V-ről és az autogramot osztogató, rajongókkal fényképezkedő lányokról ITT!

3 megjegyzés:

Fant írta...

Na látom mára nagyüzem van :))

Ultrakafa? :)) Tényleg jó, nem semmi ennyi szép nő egy helyen, még jó, hogy feltűnőek :) Különösen az élesszeműeknek, mint Jessica.
És hát igen, vizuálisan is erős hónapok jönnek, nagyon jó időszak lesz, minden együtt van :)

Hogy pedig a két különböző szereplőgárda összejön, hát persze a vásárlási-mánia feltétlen összeköti őket és minél többen mennek, annál nagyobb buli :)

V lenyűgöző a képeken ismét :)

;o) írta...

Na! Ez az új szó "ultrakafa" az én szlengszótáramba is bekerült. Hihetetlen mit nem tanulok még tőletek!
Nekem ez az ősz mennyei lesz, de legalábbis VÉRlázító a jobbik értelemben.
Olyan kár, hogy egyes női csoportosulásról a pasik arra asszociálnak, hogy pl; vásárlási mánia köti össze őket.
Persze jelen esetben sem gondolhattunk hirtelen másra, de szeretném hinni, hogy értelmesebb dolog is "élteti" őket, mint a vásárlás ténye illetve kivitelezése.

Fant írta...

Ó, ne aggódj azért én alapvetően 6 színésznőt is látok, akik roppant izgalmas filmeken dolgoznak ott. Csak most kicsit kikapcsolódnak, vásárlással, közben lehet beszélgetni, ilyenek, meg aztán fotós szempontból ez a leglátványosabb cselekedet, előtte és utána simán foglalkozhattak értelmesebb dolgokkal, csak gondolom jó volt kicsit lazítani :)

Az ultrakafa nekem is új volt :))