2009. aug. 13.

Miss Vancouver első munkanapja

Mint a tegnapi utolsó bejegyzésben említettem, Vanessa Hudgens még hétfőn kedvese filmjének forgatásán volt jelen, másnap már egy másikon tevékenykedett, szintén a kanadai Vancouverben.

Bizony ám, a 20 éves színésznő kedd reggel(augusztus 11) saját filmes munkálataiba fogott bele, és részt vett a Zack Snyder rendezte "Sucker Punch" próbáin, előkészületein és edzésein. Nessa első napja ez a stábban, a forgatáson, és ezzel bizonyosan egy rendkívül izgalmas, szenvedélyes, de nehéz időszak veszi kezdetét.

A konkrét forgatásig még szűk egy hónap van hátra, hiszen a kamerákat csak szeptember 10-én veszik elő, de addig is iszonyatosan sok és kemény munka várható a stáb, és az 5 főszereplő lány, Emily Browning , Jena Malone, Jamie Chung, Abbie Cornish és Nessa részéről, fizikálisan és mentálisan is. De mi természetesen - Vanessa mellett vagyunk.

A "Sucker Punch" 2011. március 25-én jelenik meg az USA-ban.

Képek V első napjáról ITT!

2 megjegyzés:

Fant írta...

Természetes, hogy mellette vagyunk, ez lesz az eddigi legjelentősebb filmje, nem lesz könnyű munka, de feltétlenül rengeteget fog tanulni a próbák és a forgatás során. Nagyon várom ezt a filmet, mostmár egész idén betart ez V-nek elvileg.
Ez az egy hónap felkészülés is nagyon kemény lesz szerintem, a harci jelenetek begyakorlása, maga a küzdősport elsajátítása, hozzá még az elég nyomasztó történet, nagy kihívás Vanessa-nak is.
Bízom benne, hogy szivárogtatnak majd néhány információt a forgatásról.

És ha már legjelentősebb filmek, nem tudom láttátok-e már a MAOW előzetesét - itt van, talán megér majd egy hivatalosságot :)

Névtelen írta...

Még szép, hogy az az előzetes megér egy bejegyzést, a fordot már elküldtem.

V-nek ezen a filmen áll - vagy bukik, amit kétlek - minden. Az összes munkája közül ezt várom leginkább, és ez a 3 hónapos forgatás elég durva lehet... Kiváncsi vagyok a részletekre, hogy hogy megy V-nek az edzés meg a munka. Csak ne kéne ennyit várni a Nagy Áttörésre...