2009. aug. 3.

G & V: bostoni magic páros

Augusztus első napjával, szombaton vett részt a "Bandslam" Sa5m-jét alakító Vanessa Anne Hudgens a hamarosan bemutatásra kerülő filmjének most egyre sűrűsödő promócióján, ahogy arról a tegnap esti mesében lévő kép is árulkodott.

A MAGIC 106.7 rádió és Summit Entertainment szerevezésében rendeztek meg Bostonban a Burlington Mall-nál egy helyi tehetségkutató versenyt, ahol Boston legjobb bandáját, vagy előadóját keresték 10 és 18 év között! A két kiválasztott döntős a mozi csillagai, Vanessa Hudgens és Gaelan Connell(Will)előtt mérkőzhetett meg egymással.

A végső győztest a 20 éves színész/énekesnő és kollégája választotta ki. A szerencsés nyertes részt vehet egy New England-i tehetségkutató shown, találkozhat és fotózkodhat Vanessával és Gaelan-nel, és még profi énekórátak is vehet.

A két zsűritag már másnap is egy másik versenyen vett részt, ahogy a "Banslam" harmadik csillaga, Aly Michalka is saját promóciós teendőit végzi már pár napja Londonban.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Meg kell hagyni, V iszonyú ügyesen osztotta be az idejét, éppen van még ideje két forgatás között a Bandslam-et promotálni. És továbbra is nagyon tetszik ez az ötletes kampány.