2009. aug. 12.

And the winner is...

Hmm, úgy tűnik Zachy Efron annyira tökélyre fejlesztette magát, hogy máris aranyérmet akaszthatott a nyakába vitorlás tudásáért. Na jó, legalábbis a karaktere... és a filmbéli öccse?


Zavaros ez az egész, hiszen a történetet, még nem ismerjük, de lesz köztünk majd valaki, aki tud segíteni idővel nekünk. Egyelőre annyit látunk, hogy Zac Efron és Charlie Tahan együtt forgatott Vancouverben kedd reggel (augusztus 11) a "Charlie St Cloud halála és élete" című filmen.

A nagyobbacska srácon ott virított egy arany érem, csak találgathatunk, miért kapta Charlie... De azt biztosan tudjuk, haláli jóképű ez a gyerek :D, és hogy tegnap ott volt velük a másik két Efron is, édesapja, David és édestestvére, Dylan is. :) Megismeritek-e őket? ;)

Más egyéb Twitteres információk szerint előző nap, tehát hétfőn más vizitelt a forgatáson, Miss Hudgens volt, aki Kedvesét meglátogatta és ráadásul együtt is ebédelt a stábbal. De másnap már neki is más dolga volt...

Helyesebbnél helyesebb képekért kattintsatok IDE!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sikerült kiszúrnom őket:)

Igyekszem segíteni, de még semmiféle éremnél nem tartok. Viszont úgy néz ki, a kis Sam St. Cloud hamar meghal. De lehet, hogy beugratás, majd kiderül:)

Fant írta...

Azért azon jót mosolygok, hogy V Z-nél járt a forgatáson és sikerült totális titokban tartani a paparazzik elől, ez tetszik :)

LL, türelmesen várom az újabb összefoglalókat, kíváncsi vagyok persze, hogy mi ez a sztori pontosan.

Én még nem szúrtam ki senkit, annyi bejegyzés van, amit pótolnom kell, hogy majd képezek később :))

Fant írta...

Érdekes dologra bukkantam a Bandslam-el kapcsolatban: a rottentomatoes.com című kritikagyűjtő (számos :) ) oldalon 85%-on áll a film! Érdekes, hogy a 17-es film 57%-on áll, a Nagy Film pedig 66%-on.

Számok, tudom :) Persze nem feltétlen mérvadó ez még, így a díszbemutató után, de azért nagyjából tükrözi továbbra is az eddigi véleményeket, ami nagyon örvendetes mindenképp szerintem.