2009. aug. 11.

Egy pancser csókja Vanessával :)

"Gaelan Connell szerencsés gyerek. Nem csak, hogy Vanessa Hudgens és Aly Michalka mellett szerepelhet a hamarosan érkező "Bandslam"-ben, de mindkettőjükkel csókolózhatott is.

A sztoriban az általa strébernek, nos, pancsernek leírt srác összerak egy gimis rockbandát, hogy a helyi bandák csatájában megmérkőzzenek.

Shia LaBeouf-nak és Michael Cera-nak köszönöm, hogy kikövezték az utat, hogy egy olyasvalaki mint én legyen a főszereplő egy bénák bosszújáról szóló filmben. - nyilatkozta a 20 éves Gaelan.

Sikerült megcsókolnod a filmben Vanessát és Aly-t is a filmben. Milyen volt?
Szerintem a munka ezekben a napokban nagyon nehéz. Képzelheted. [nevet]. Annyira édesek. Vanessa csókja a forgatás ötödik napján volt körülbelül, és épp csak akkor találkoztam vele. Nagyon ideges voltam. Majdnem kiborultam. Amikor ideges leszek, a vér elhagyja a kezemet, szóval olyan csiklandós lesz. Szóval ott ülök, és rázom a kezeimet. Kb. úgy nézett rám, hogy 'Gaelan, miért borultál ki?' Én pedig vissza rá, hogy 'Oh, na ne már. Te tényleg benne vagy?'

Mi lesz, ha Zac együtt nézi majd veletek a premieren?
Szeretem tettetni, hogy van egy kicsi belső Zac Efronom, de a barátaim szerint ez nagyon irreális. De nem, ez király. Beszéltem néhányszor Zac-kel, és Vanessa és Zac is két lábbal a földön áll, és nagyon kedvesek.

Milyen volt olyasvalakivel együtt lenni, akit fotósok ezrei üldöznek? Adott Vanessa néhány tanácsot, hogyan kezeld?
Amikor New York-ban forgattunk, szerettem azt gondolni, hogy engem fényképeznek. [nevet] úgy nőttem fel, hogy minden ilyen képet megnéztem, és még csak el se tudom hinni. Vanessa mesélte, hogy amikor a High School Musical megjelent, 10 kocsi volt a háza előtt paparazzókkal. Ez őrület."

A szóba kerül úriember, Zac Efron a vasárnapi gála előtt Vancouverben forgatott, néhány kép erről ITT és ITT megtalálható!

Forrás: E!Online.

Nincsenek megjegyzések: