2009. aug. 24.

Parade magazin nyári felmérés

A Parade Magazin - ami Nessával foglalkozott a nyáron - internetes portálja minden nyáron közvéleménykutatást végez az amerikaik között, pop kultúrájukról, filmekről, tévéről, és mindenről, ami a hírességek világával foglalkozik.

Az idei 'Summer Pop Culture Poll' végeredményében Zac Efron és Vanessa Hudgens, három kategóriában bukkant fel, nem is olyan rossz helyezésen, sőt - ne legyünk elfogultak! ;)

Az első kategória, amiben Zanessa fölkerült a második helyre, a "legnormálisabb pár" kategória, az az, mennyire nem szálltak el, mennyire nincsenek sztárallűrjeik, és mennyire hétköznapi, igaz módon élik élüket, felhajtásoktól mentesen. Mi ezzel mindannyian tisztában is vagyunk, de mégis jó érzés látni, hogy ez a két régóta kiegyensúlyozott fiatal valóban ott van a megbízható párok között.

1. Ben Affleck & Jennifer Garner 48%
2. Zac Efron & Vanessa Hudgens 24%
3. Reese Witherspoon & Jake Gyllenhaal 12%
4. Heidi Klum & Seal 10%
Jennifer Lopez and Marc Anthony 5%
Demi Moore and Ashton Kutcher 1%

Nos, "legszexisebb színész" listát mindig is nehéz lesz a nőtársadalomnak létrehozni, valljuk be, ez a világ egyik legnehezebb feladata. Újabbnál újabb szépfiúk jönnek, mégis megegyezhetünk abban, hogy van egy régi nagy kedvencünk, akár amcsik, akár más nemzetiségűek vagyunk,akitől még az első helyt sem sajnáljuk, talán még Zachary-vel szemben sem.
1. Johnny Depp 50%
2. Zac Efron 14%
3. Ryan Reynolds 14%
4. Rob Pattinson 7%
5. Shia LaBeouf 6%
6. Bradley Cooper 5%
7. Chace Crawford 4%

A felmérés utolsó témaköre, amiben még helyett kapott két kedvencünk, azt hivatott eldönteni, ki az a jelenlegi fiatal csillag, aki megfelelő példakép lehet a mai ifjúság számára. Lenne néhány név, akit ki tudnék penderíteni a sorból, de az első számú country csodával nem szeretnék ellenkezni. Najó, nem V és nem Z, de egy tündér az a lány, akire minden tizenéves fölnézhet valamiért.
1. Taylor Swift 43%
2. Miley Cyrus 22%
3. Zac Efron 15%
4. Vanessa Hudgens 10%
5. Shia LaBeouf 4%
6. Rob Pattinson 3%
7. Jamie Lynn Spears 3%

Forrás és a felmérés további adatai: Parade.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Az utolsó lista véleményesre sikerült azért, ahogy célzol is rá Ditta. Jamie Lynn Spears valami vicc?? Meg aztán igazság szerint én ilyen előkelő helyre Miley Cyrust sem tenném.
De ez végképp csak népszerűségmérés.

Ami szerintem a lényeg igazán ebből a három összevetésből az az első lista. Magasan V és Z a legfiatalabbak az egész mezőnyben, ez sokat jelent. Teljesen megérdemelt második hely, csendben, botrányok, meg hangoskodás és minden feltűnősködés nélkül, tényleg, normálisan élik meg a kapcsolatukat.

Látom Johnny Depp győzelme elég magától értetődő volt a számok alapján :))

Névtelen írta...

Jamie Lynn Spears szerintem inkább antipéldakép, Miley is elég furcsa úton halad, és aki cigizik, szintén nem nevezném példaképnek, úgyhogy Rob is kiesett.

A többi listával viszont egyetértek:))