2009. aug. 4.

Zanessa esemény lesz a TCA! :)

Már nagyon régóta készülődünk az idei Teen Choice Awards-ra, de csak most tartunk igazán a finisben, hiszen e hétvégén, augusztus 9-én tartják meg Los Angelesben a hírességeket felvonultató díjkiosztó gálát.

És hogy kiknek a részvételével? Ilyen eseményt alig hagy ki valaki. :) A "Twiligth" hatalmas szereplőgárdája, Megan Fox, Cameron Diaz, Jennifer Morrison, Keke Palmer, Alexis Bledel, Chace Crawford, Leighton Meester, Ellen DeGeneres, Ashley Tisdale, David Beckham, Kristen Bell, Jordana Brewster, Shawn Johnson, Kim Kardashian, és Emma Roberts mind mind tiszteletét teszi a vörös szőnyegen és a sornak még közel sincs vége!

Hozzájuk csatlakozik még természetesen a házigazdák szerepébe bújó Jonas tesvtvérek, és a B.E.P. mellett Miley Cyrus is a fellépők közé lett sorolva; legújabb számát, a "Party in the U.S.A."-t fogja előadni vasárnap.

Bizonyára észrevettétek, hogy még egy biztos megjelenőről tudtunk már, ő volt Vanessa Hudgens, de most csak azért hagytam ki, hogy neve kedvese, Zac Efron mellé kerüljön, akinek részvételét szintén megerősítettek a napokban. Hurrá! :)

Szavazni még mindig lehet Rájuk naponta mind a 11 őket érintő kategóriában!

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello Mindenkinek!

Jó, tudom, azt mondtam, nem jövök - és a körülményekkel kapcsolatban teljesen igazatok volt, a gép még mindig Win 2000-res, megalassú, videót nem is tudok nézni rajta, pedig az az ugrás nagyon érdekelne... Szóval nem tudom miért, de azt hittem, ezen a hétvégén lesz a TCA, és ide kellett jönnöm megnézni. 10-én lesz, nem 9-én, és a link se oda mutat, hanem a Teen Vogue honlapjára.

Véleményezni viszont majd csak otthonról fogok rendes körülmények között:)

Szóval üdv a Balatonról, Mindenkinek jó pihenést!
És látom, most vasárnap hárman is a Balatonon leszünk?:D

xdittax írta...

Szia LL! Örülök, hogy legalább egy kicsit hallunk felőled, fura volt nélküled már eddig is. Nem volt aki rámszóljon, ha bakizok. ;)

De azért azt biztosan mondhatom, hogy a TCA augusztus 9-én lesz, mivel a nagyobb díjkiosztókat mindig vasárnap rendezik meg, és a honlapon az augusztus 10-re arra vonatkozik, hogy akkor kerül adásba, reggel 8-tól 10-ig az esti gála vágott anyaga. Nem ugyanaz, mert így már hétfő reggel mi is szembetalálhatjuk magunkat a végeredménnyel, a képekkel, interjúkkal. Alig várom, bár én csak hétfő délután, este érek haza a Balcsiról. :)

Neked további kellemes kikapcsolódást oda, csütörtöktől viszont rám is gondolj. ;) És Fantra is, természetesen. :)

Névtelen írta...

Szia Ditta!

Nem azért jöttem fel, hogy a bakikért szóljak, csak ugye a véleményezést elhalasztottam későbbre, ezt meg pont észrevettem:)

Ezzel a díjkisztó időponttal kapcsolatban már eddig is voltak kétségeim pontosan azért, mert a vasárnap a logikus. És az ember azt gondolná, hogy élőben adják. Mindegy, nem mentegetőzöm:)

Egyébként én is hétfőn megyek haza. És persze, gondolok rátok:)

Fant írta...

Szia LL! Szóval nulla változás évekkel ezelőtthöz képest - miért nem lep meg? :)
Örülök én is, hogy hallok rólad. A véleményezéssel igazad van, inkább várd meg a normális körülményeket :) És további jó pihenést neked!

Amúgy tényleg logikátlan, hogy nem élőben adják, nem is gondoltam.

A Balaton pedig velünk lesz tele :))

Mindenesetre én egészen szerda estig nem fogom tudni az eredményeket :)

(f.é.) írta...

Élő,vagy sem,nekünk egyre megy.:)
A "dolgaink" történése,és végkifejlete a lényeg,nem!!?:))

Na, balatoni vízicsibék,jó pancsolást kívánok nektek,kinek most,kinek majd!:))

Névtelen írta...

Annyi változás van, hogy talán a gép hangja egy rossz kávédarálóéhoz hasonlít leginkább, ha be akrsz tölteni egy oldalt:(

Egyébként sikerült megnéznem az ugrás egy másik gépen. Ilyen fordított szaltót utoljára akkor láttam, mikor még akrobatikaedzésre jártam. Nagyon ott van:))

Egyébként tervezem, hogy megtanulok egy új vízisportot, pont Z juttatta eszembe. Ha holnap nem lesz eső és megfelelő lesz a szél, bele is kezdek :)

F. É, köszi!

Fant írta...

Mi lesz a sport LL? Szörf? Vitorlázás? Vízisí? Vagy ilyen sorrendben? :) Sok sikert!

Névtelen írta...

Csak holnap megyek, egyébként szörf. A többi macerás lenne:) De aligvárom :D

Fant írta...

Sok sikert a szörfhöz! :) Aztán majd mesélj hogy ment :)

Névtelen írta...

Király volt! Ma elmentem két órára is, és megállapították, hogy már nem vagyok veszélyes a fürdőzőkre és mehetek egyedül:)) Az első órán borzalamasan béna lehettem, de a másodikon egyszer se estem le. Remélem, a következő alkalommal nagyobb szél lesz, a mai pont ideális volt bénázásra:)