2009. aug. 3.

Gaelan&Vanessa: Meet&Greet

Egy nappal a bostoni "Bandslam" verseny után másnap már rögtön egy másik helyen, egy másik városban bíráskodott az Amerikában agusztus 14-én megjelenő zenés film főszereplői.

Vanessa Hudgens vasárnap érkezett Philadelphiába, ahol Gaelan Connell-lel kiegészülve a Franklin Mills Mall-nál délben választotta ki a helyi tehetségkutató verseny végső győztesét.

Később miután a rajongók találkozhattak, fotózkodhattak és alírást kérhetettek tőlük, ahogy az egy 'Meet&Greet'-en szokás, a fiatal színészek bemutatták filmjüket a közönségnek, elmondták, hogy nagyon közel áll a szívükhöz az alkotás, és remélik, hogy mindenki élvezni fogja. Ezután pedig kezdetét vette a film.

A tegnapi napról készült képeket ITT és ITT találhatjátok meg! Előbbi a versenyen készült képeket, utóbbi a Mall-hoz megérkező képeket tartalmazza. Alább pedig egy videó a film levetítése előttről!


Forrás: ZA Angel's.

Ui.: Kell Vanessa cipője. :))) Újabb pompás darabja, amiért meghalok. :)))

6 megjegyzés:

Fant írta...

Próbáltam megnézni a cipőt, amiért annyira lelkesedsz Ditta, de én csak egy darab kissé homályos képen szúrtam ki - lehet, hogy én vagyok béna :))

A zsivaj örök. És mindegy, hogy V, a film, vagy Gaelan, a rajongók szép sorban mindért lelkesednek.

A Bandslam-nek számokban valami Megint 17-hez hasonló nyitást várok, kicsit talán alatta, de úgy 20 millió környékén mindenképp. Számok, pedig hétfő van, tudom, tudom :))

xdittax írta...

Akkor próbáld újra megnézni Fant, és akkor eláll majd a szavad. Egy újabb tökéletes, különleges csodája a világnak! ;)

A kiabálás pedig... Vanessa, Vanessa, Gaelan, Gaelan, Bandslam Bandslam... csúcsszuper! Rock^^

És az utolsó bekezdésedhez nem tudok mi mást hozzátenni: ámen. Bár én is nagy sikerre tippelek, kizárt, hogy ne legyen az!

Fant írta...

Igen-igen, időközben rábukkantam, de köszi a diplomatikus rávezetést :) Hát szóval fura :)) Nem hétköznapi cucc, az persze mindenképp igaz, de hát akkora sarok... Elismerem a praktikusságát, de őszintén szólva tetszeni nem tetszik :) De a fő, hogy nálad célba talált vele V :)
Azt hiszem, hogy az extrém rá a megfelelő jelző.
És ha szeretnél olyat, nos, majd jövő vasárnap meglátjuk mit tehetünk az ügy érdekében ;)

A Bandslam számait nehéz megtippelni, másféle, de legalább olyan hatékony(nak tűnik) a promója, mint a 17-nek, benne van V, Aly is népszerű, szépen építik Gaelan ismertségét is, valami hasonló sikerre tippelek, mint a 17. Aztán majd látjuk. De ahogy mondod, kizárt, hogy ne legyen siker.

m* írta...

én azt se bánnám, ha a 17-et felülmúlná számokban. :P

Fant írta...

Egyértelműen én sem bánnám :) Nem tudom milyen esély van rá, akár az is előfordulhat, hogy felülmúlja tulajdonképpen.

(f.é.) írta...

Azt a piros tipegős topánkáját neki,ez már döfi.:))

A kényelmét megsaccolni sem tudnám,de a praktikus oldalát talán kapizsgálom.:))

A számokkal kapcsolatban a tutira megyek,addig semmi találgatás,bár feltevéseim szerint hajszálnyira kisebb lesz a sikere,mint a 17-nek.:)