2009. okt. 31.

Boldog Halloweent!






Egy éjszaka
mikor minden lehetséges,
ez nem vicces,
nem nevetséges ()

18 megjegyzés:

Fant írta...

Nos igen, az amcsik jóval lazábban veszik ezt a napot, mint mi, boldogot mindenkinek :)

Ha már Halloween, akkor vámpírok, de nem ám azok, akik Kanadában vannak, hanem régi jó ismerőseink íme :)

b írta...

Láttam az újságosnál In Style magazint, amiben van V-vel interjú. Valaki nem olvasta véletlenül?

Fant leírnád nekem mégegyszer, hogy filmet mivel kell és hogyan átkonvertálni, hogy asztali dvd lejátszón is nézhető legyen?
Köszönöm előre is!

Fant írta...

WinAvi video converter, b. Ha jól emlékszem egyszer már el is küldtem vagy belinkeltem neked :)
Ha nincs meg átküldöm szívesen.

Az InStyle szerintem még azért is érdekes amúgy, mert kb. az első nagyinterjús magyarországi megjelenése V-nek, már normális újságban gondolom. ÉS: mindez a blog szülinapjához közeli időpontban, ami nem lehet véletlen :)
Egyébként nagyot néztem valamelyik reggel munkába menet, mikor megláttam az újságosnál, hazafelé meg is álltam megnézni, hogy jól láttam-e :))

Feltételezem, hogy mi már ismerjük azt az interjút, de nem tudom. Majd megkérdem tesómat nem-e akarja megvenni teljesen véletlenül :))

b írta...

Köszi Fant, megkeresem. Igen, már volt róla szó, és akkor nem is sikerült sajna. De mivel itt a kommentekhez lett beírva nem tudnám megtalálni. Arra még emlékszem, hogy a Néro-val kell kimásolni.

Az In Style-t mikor megláttam, hasonlóan néztem én is :DD És mivel valóban egy nem tinilap, ezért is lennék kíváncsi, hogy milyen az interjú, mit írnak benne.

És ha már tinilap, belelapoztam azIM-be, mivel Z és Taylos Swift van együtt a címlapon. Hát a cikk olyan is. Előrángattak egy jó régi témát/képet. Biztos én nem vagyok képben, de ők jóban vannak, barátok?

Andi írta...

Sziasztok!

Húha - ez a vámpír is jól nyomja, elnéztem volna még:))
Köszi a vidit Fant:)

LL írta...

Happy Halloweent Mindenkinek!

Na ez különösen érdekes, épp a múlt havi InStyle meg is volt nekem, mondjuk nem csak V miatt, de róla is volt egy rövid összeállítás a vörösszőnyeges szereléseiből. Hétfőn meg tudom szerezni, de gyanítom, hogy a nemrég készült amcsi változat fordítása lehet - akkor meg összehasonlítom a sajátommal, szóval mindenképp jól járok. Ha esetleg valaki megszerzi addig, beszkennelhetné, én csak fényképezni tudok.

IM - az az újság jár nekem, de nem sokáig már. Az ő színvonaluk is teljesen lecsökkent, eddig ha írtak valamit, lehet, hogy ezer éve tudtuk, de legalább nem volt mondvacsinált. A lényeg az, hogy a novemberi számot a barátság fontosságának szentelték, és gondolták, előkapnak két hírességet szemléltető példaként, így került be Z Taylorral. Nyilván nem ellenségek, ha már elmentek egymás premierére/koncertjére, de azért a BFF erős túlzás szerintem, eddig kb. azt se lehetett biztosra tudni, hogy ismerik egymást.

b írta...

Az utolsó mondatoddal egyet értek LL. Nekem kicsit összeboronálósnak hatott az iromány. Nem tudom, hogy milyen ötlettől vezérelve rakták őket egymás mellé, ennyi erővel bárki mással összehasonlíthatták volna őket :)

b írta...

Nem semmi pályát építettek Abu Dhabiban.

b írta...

Nem tudom meghívták-e, de Jay Kay ott van :)

b írta...

Hmmm... Hogy mit nem találtam :))
És ezen a blogon 8-)

Fant írta...

Hú emberek, most jövök a Jacko-filmről - ne hagyjátok ki, ha tehetitek nézzétek meg. Mindenféle pátosztól, sablonosságtól, érzelgősségtől mentes, Talent only tényleg, rendkívül korrekt alkotás. Újra és újra le a kalappal Kenny előtt.
Maga Jackson hihetetlen volt a színpadon, annyira lazán, minden erőlködés nélkül odatette magát, és úgy odatette, hogy az egyébként bámulatos tehetségű és fantasztikus fizikumú táncosait is felülmúlta.

Úgyhogy a lényeg, hogy a filmben egy életerős Jacko-t látunk és azt látjuk, hogy ő bizony készen volt a koncertsorozatra. Aminek a látványvilága egyébként, á arra már nincsenek is szavak szinte.
Szóval az egész úgy ahogy van mindenféle dicséretet megérdemel.

A felmerült dolgok: a videót szívesen Andi, nekem is tetszett, majd ha lesz új része linkelem, a teljes dal van meg eddig :)

A magyar magazinokról asszem ismeritek a lesújtó véleményemet :) Az InStyle viszont nem ez a kör, én is azt gyanítom elsőre, hogy az amcsi interjú fordítása.

És igen, a németek is örülnek, mert náluk is V van az InStyle címlapján :)

;o) írta...

Ditta drága ez a pár sor Halloween-ra....rövid, de hatásos volt. Valami olyasmi jutot eszembe, hogy "Én is féltem amíg éltem!"
:o)

;o) írta...

Egy éjszaka
mikor minden lehetséges,
ez nem vicces,
nem nevetséges (…)

Honnan szedted az idézetet?

Fant írta...

Katt a tripla-pontra ;o) :) Dittánk mindig tud okozni meglepetéseket, találó kép, találó pár sorral, rövid és tömör, na ez az, ami nekem nem megy :))

b írta...

Ti el tudjátok olvasni a szöveget?? Nekem csak ákom-bákomok vannak :S

Fant írta...

Én el :) Firefox-szal teljesen jó :)

;o) írta...

Olyan édesek vagytok, de ne vicceljetek már!
Egy word doksiba másold ki, jelöld ki a szöveget és állítsd át bármilyen már (pl Ariel, TNR) olvasható formátumra.
Mit rókáztok itt?
Ditta ismét humoros volt és csalafinta, de azért nem volt ez egy atomfizika!

b írta...

Ja hogy ez rejtvény... Köszi a felvilágosítást :DD