2010. febr. 22.

2010-ben is Oscar!

Csak pár napot kellett várnunk a kérdés megfogalmazódása után, és megérkezett rá a válasz, ráadásul micsoda válasz: igenlő válasz!

A tavalyi év után, másodszor fog megjelenni Zac Efron az idén 82. alkalommal megrendezésre kerülő Oscar díjátadó gálán, ráadásul újra mint díjátadó, és tegyük hozzá, reméljük, hogy a 2009-es példa alapján most sem egyedül káprázik majd végig a vörös szőnyegen. Hogyisne!

A gála legtöbb részletét azonban nem meglepő módon kegyetlen titoktartás övezi. Alec Baldwin és Steve Martin együtt látják el a házigazdai teendőket, utóbbi úriember nem is először, hanem immáron harmadik alkalommal.

A filmipar legnagyobb eseményére 2010-ben március 7-én, vasárnap fog sor kerülni Los Angelesben a Kodak Theatre at Hollywood & Highland Center-ben, a jelölteket már ismerjük, és Mr. Efron-on kívül további három díjátadót is, ők pedig: Kristen Stewart, Taylor Lautner és Miley Cyrus, akinek ez már harmadik Oscar jelenése lesz.

Ezek a nagyon fiatal nevek nyilvánvalóan úgy kerülhettek be ebbe a hatalmas forgatagba, hogy a díjátadó producerei Adam Shankman(!) és Bill Mechanic, és a fiatalok prioritása el sem lehet képzelni, mennyi szemet fog odatapasztani a tévéképernyők elé, bármennyit is üt az óra.

Nos, a Tiéteket szerintem odafogja. Odafogja? :)

Forrás: IMDb.

7 megjegyzés:

Fant írta...

Ez aztán igen, köszi a jó hírt Ditta! :) Odafogja, bár nem hiszem, hogy élőben nézem, persze más lenne a helyzet, ha ismét egy fellépésről lenne szó :)
Jó, nem vagyok telhetetlen abszolút, ne tűnjön úgy, ez igazán nagy dolog ismét, sőt, és, hogy nem megy egyedül, az szinte borítékolható.
A producerek megnevezéséért külön jár a piros pont :) Így már értem a logikát az egészben, érdekes nagyon.

;o) írta...

A házigazdák az idén nem ígérnek one man show-t, mint tavaly a feledhetetlen Jackman. Istenem, mit nem adnék, hogy lássam egy élő (mondjuk színházi?) darabban.
Martin biztos, poénkodni fog nyakra-főre, de hogy Baldwinnal mi lesz, azt nem tudom. Nekem nagyon hiteltelen szegény és legutóbbi filmjében sem tudott meggyőzni ennek ellenkezőjéről, habár faltam a filmet Streep miatt.

Fant írta...

Milyen igazad van a házigazdák kapcsán... Engem abszolút hidegen hagynak, amit Jackman művelt az minőségi újítás volt, ez a fajta vicceskedés ami idén várható régen is megvolt. Mondjuk biztos megtartanak a szervezők bizonyos elemeket, a sok zenét például, ha van egy kicsi érzékük az egészhez.
Kár, hogy Jackman azt nyilatkozta, hogy nem vállal kettőt egymás után.
Tippem szerint ha az idei páros nem válik be igazán, márpedig a mérce magasan van, akkor jövőre nagy esély van NPH-ra.

b írta...

A Swarowsky kristály függöny marad, nem? :)

b írta...

Egy kis bulvár, ami a "no comment" kategóriába tartozik :))
http://www.nlcafe.hu/nlc_auto/20100223/csajos_kocsival_menozik_zac_efron/
Ennyire nem tudnak miről írni?? És nem is naprakészek :P

(f.é.) írta...

Helló!

Héé Tündérem,arra a kérdőjelre még visszatérünk,
habár már választ is adtál rá!:))
A házigazdák személyei nem feszélyeznek,sőt:) fergeteges,és humoros show-t várok tőlük.
A porondon lévő filmek a szobrocskák számának(inak) bezsebelése terén szintúgy izgalomra ad okot.
Hát hajrá,és én már azt sem rónám fel senkinek,ha az a szőnyeg nem is vörösben pompázna.:)

Fant írta...

Ha már Shankman szóba került, a legújabb infók szerint úgy tűnik biztos, hogy nem lesz Hairspray 2. Szerintem nem is problémás ez annyira.