2010. febr. 16.

Learn To Ride

Ma délután, ausztrál időszámítás szerint Mr. Szívdöglesztő, a.k.a. Zac Efron segített meglovagolni az embereknek a hullámokat sydneyi Bondi Beach-en egy jótékonysági rendezvény keretében.

A 22 éves csillag az Oakley's "Learn To Ride Surf Lesson" programjában vett részt többek között az ausztrál szörfbajnok Layne Beachley, Tom Whitaker, valamint Maude Garrett, Nikki Phillips és James Tobin mellett, amely a OneSight alapítványt támogatta.

Az eseményre természetesen várhatóan nem csak a víz és az extrém sport szerelmesei látogattak ki. Már a kampány megkezdése előtt rajongók sokasága követte Zac-et és párját, Vanessa Hudgenst a North Bondi RSL Clubba, ahol a fiatal színész átvedlett szörfös szerelésébe.

A News.com.au hírei szerint a hatalmas tömeg a homokos partra is követte a MAOW tehetségét (Vanessa a szórakozóhelyen maradt láthatatlan), hogy láthassák kedvencüket a habokban, így vagy egy tucatnyi biztonsági őrt kellett bevetniük a szervezőknek.

Ettől függetlenül a képek visszaadják, hogy Zachary igazán remekül érezte magát a vízben, ahol körülbelül fél órát töltött (és előtte is), értékelte a lehetőséget, hogy újra élhet szenvedélyének, találkozhat a fanokkal és segíthet az embereknek.

És meg kell hagyni, ez nekünk is tetszik, nem csak a Zanessás elragadó képek...! :)

Forrás: Wenn; 9News.

6 megjegyzés:

b írta...

Ez a piros felső a hapikon nekem nagyon bejön :)) (pontosabban a színe nagyon tetszik a cuccnak)
Elnézve a képeket, nem egyszerű nekik magánéletileg. Azon a képen pedig jót mosolyogtam, ahol a fényképészek elszántan a bazi nagy objektívekkel farmerban-cipőben dacolva a hullámokka, állnak a vízben és kattingatnak. Hiába no, a jó képért mindent :/

Fant írta...

Szóval Z-nek triplán jó volt ez a helyzet :) Nagyon kíváncsi lennék mennyire nőtt meg a szörfözés iránt hirtelenjében kedvet kapók száma :) Valószínűleg nagyságrendekkel úgy tippelem :))

A piros cucc, alapvetően nem rossz ha azt vesszük, viszont nehéz olyat találni, ami ne mutatna jól Z-n :)) Mondjuk meg kell hagyni én pirosat nem igazán vennék fel :)) Leszámítva különleges alkalmakat :))

A jó képekért mindent, hát azért ennyi szenvedés nekik is kell, sőt, de végül is ez nyilvános esemény volt, szóval annyira ez a része nem gáz szerintem. De viszont ami nemes bosszú, hogy azért abban a környezetben farmerban és cipőben nagyon-nagyon kellemetlen lenni :))

heno írta...

Az Oscarról nem tudtok semmit ott leszneke vagy sem ?! Jó lenne tudni

Fant írta...

Jó kérdés egyelőre szerintem nincs semmi infó ezzel kapcsolatban továbbra sem. Fellépőként kevésbé hiszem, nézőként lehetséges, de van még idő, szerintem csak az utolsó napokban fog kiderülni.

Különben, találtam egy kis ízelítőt Corbin Broadway szerepléséből, nézzétek :)

Andi írta...

Sziasztok!

Engem meggyőzött Corbin :))
Köszi a részletet :)

LL írta...

A piros nagyon jó szín, egyetértek, egyik kedvencem :))

Alapvetően én mindig irigylem azokat, akik a jó meleg tengerparton sütkéreznek, és mivel próbáltam már, tudom, hogy a szörf a legjobb elfoglaltságok közé sorolható :D Adott esetben viszont Z maga nagyon hatásos kedvcsináló lehet :D

Farmerban és cipőben alapvetően elég kellemetlen a víz bármilyen halmazállapotának közelében lenni, tapasztalatból mondom :D

Corbinnak ez alapján mindenképp ott a helye a Broadwayn :)