2010. febr. 15.

OneWorld.OnePassion.

Íme egy tegnap készült kép. Körülbelül reggel fél 7-kor készült, amikor a pár egy hosszú-hosszú út után Sydneyben landolt. Valentin-napi út? Inkább talán csak félig. Ugyanis egy igazán különleges apropóból kereste fel újra Zanessa egyik kedvenc országukat.

Az indok pedig Zac Efron-t érinti, aki kedden az Oakley's elsősorban napszemüvegeket forgalmazó cég 'Oakley Into Summer - Learn to Ride Surf Lesson (kb. "Tanulj meg szörfölni") programjában vesz részt Ausztráliában. Esetleg szörfoktató válik belőle? :) Minden lehetséges, de az biztos, hogy ő is megjelenik, ahogy a világ 10 legjobb szörfösének egyike, Tom Whitaker is.

A Bondi Beach-en tartott különleges "tanóra" a OneSight alapítványt fogja támogatni. A globális, világot átszövő szervezet célja, hogy javítsa oktatással és kutatásokkal, orvosaik és önkénteseik segítségével az emberek látását.

Zachy-t kedvesével, másnap, azaz ma, február 15-én már ki is szúrták a sydneyi Oakley's boltjánál, ahonnan mindketten hatalmas ajándéktasakokkal felszerelkezve távoztak egymás oldalán.

Hogy pontosabban hogyan alakul a menetrend, még nem lehet tudni, de remélhetőleg meleg, tengerparti képekre készülhetünk a szerelmesek részéről, akiket egyébként néhány nappal korábban a Los Angeles-i Glendale’s Katsuya étteremben is észleltek egy romantikus vacsora elfogyasztása közben.

És ha már a különleges sportoknál tartunk, a JJJ azt is elújságolta nekünk, hogy január utolsó napján késő este a pár, kiegészülve Sterling Knight-tal és Ryan Pinkstonnal elment a gördeszkázás szenvedélyének is hódolni, bár állítólag Nessának kevésbé volt kezében az irányítás; a mókázás során sikerült beleütköznie valakibe deszkájával. :)

Forrás: The Herald Sun; Just Jared; Celebrity Gossip.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Szóval újabb jótékonyság, ez sem az általában megszokott forma, igazán speciális.
Z, mint szörftanár :) Érdekes lenne, vajon mennyire hatékony :))
V sportja nem a gördeszka az látszik, alapvetően újabban problémái vannak a kerekeken guruló eszközökkel, de nem baj, sok gyakorlás és menni fog az neki :))

Szerintem összekötötték a kellemeset a hasznossal, ha már Valentin-nap és ha már Ausztrália, akkor pont jól jött ki, hogy V-nek sincs halaszthatatlan elfoglaltsága :)

LL írta...

Nos, a szörf mindent megér, annyira jó lenne, ha itt sem kéne állandóan szétfagyni :D Szerintem hatékonyságban maximális lehetne, ha nem ő lenne, szóval fogós kérdés :D Mindenképp elismerésre méltó a tudása, ez vitathatatlan :)

Na igen, a legújabb képeken látszik, hogy nagyon jól elvoltak azon a napon :D