2010. febr. 26.

Túl fiatal vagyok ehhez!

Az Egyesült Államokban jelenleg közel 70 000 20-as, 30-as éveiket taposó fiatalt diagnosztizálnak rákkal évente. A "I'm Too Young For This!" ("Túl fiatal vagyok ehhez!") alapítvány az ország egyik legjelentősebb támogatója és segítségnyújtója a betegséggel küzdőknek és a túlélőknek.

A röviden i[2]y nevű szervezet adja a legjobb és legmegfelelőbb segítséget az embereknek koruknak megfelelőlen, hogy bármely szakaszában járnak is a túlélésükért folytatott harcukban, tartalmas életet élhessenek.

A 22 éves amerikai színész, Zac Efron a rákot leküzdő Emily Hobson-hoz csatlakozva mutatott be a korunk egyik legsúlyosabb betegségének, és hívja fel a figyelmünket, hogy itt épp az ideje, hogy szembeszálljunk vele és a megkönnyítsük a betegek mindennapi életét.

Az alapítvány hivatalos honlapját érdemes meglátogatni az angolul tudóknak, amelyre most a fiatal tehetségnek úgy gondolom sikerült ráirányítani a figyelmet! De a küldetés itt még nem érhet véget. Mi büszkénk vagyunk Zac-re!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

helo mindenkinek
ajánlom mindenkinek a just jared.com oldalt mert felkerült vanessa beastly cimü filmjének ujabb elözetese + forgatással egybe kötve
spoiler veszély: egy csomo uj részlet van benne
xoxo laura